Paşte însângerat într-o familie din Timiş. Un tânăr a fost înjunghiat de tatăl său VIDEO

Nenorocire intr-o familie din Timis in zi de sarbatoare. Un barbat a fost injunghiat de propriul tata in a doua zi de Pasti.

30 apr. 2019, 07:02
Paşte însângerat într-o familie din Timiş. Un tânăr a fost înjunghiat de tatăl său VIDEO

S-a intamplat intr-o casa din localitatea Ianova, scrie opiniatimisoarei.ro. Tatal, fiul si un vecin au mers luni seara sa mulga oile.

S-au intors istoviti acasa si s-au asezat la masa hotarati sa mai ciocneasca niste oua si sa ispraveasca din bucatele pregatite pentru sarbatoare.

Citeşte şi Femeia care şi-a înjunghiat soţul pentru că a vrut o partidă de amor a fost reţinută

Stransi la cina, oamenii s-au cinstit mai intai cu niste tuica sa-si faca pofta de mancare. La un moment dat, capul familiei si fiul acestuia au pornit o cearta apriga legata de animale.

S-a iscat un scandal monstru, iar furia i-a intunecat mintile tatalui de 74 de ani, care a pus mana pe un cutit si i l-a infipt fiului de 42 de ani in piept.

Barbatul ranit a incercat sa fuga, insa parintele s-a luat dupa el. Speriat, vecinul a aruncat cu un scaun dupa parintele dezlantuit, ca sa-l opreasca, insa s-a trezit el luat in vizor si a scapat tot cu fuga.

Cand l-a vazut plin de sange, nora l-a urcat pe sot intr-o masina, a mers pana la urmatoarea strada si a dat alarma la numarul de urgenta 112.

Ranitul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul Municipal Timisoara. Lama cutitului a patruns adanc in piept, insa, din fericire, nu a facut ravagii si a trecut milimetric pe langa inima.

Politistii l-au retinut pe batran si l-au dus la audieri. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie fiul, tatal ar putea fi cercetat pentru tentativa de omor.