Klaus Iohannis nu a participat la slujba de Înviere de la Sibiu. Preşedintele nu ar fi în ţară

PAŞTELE CATOLIC. Președintele României, Klaus Iohannis, era aşteptat, sâmbătă seara, de la ora 21.00, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime" din Sibiu, însă şeful statului nu a venit, scrie oradesibiu.ro. Potrivit sursei citate, preşedintele și soția sa ar fi plecați din țară. 

04 apr. 2015, 20:09
Klaus Iohannis nu a participat la slujba de Înviere de la Sibiu. Preşedintele nu ar fi în ţară

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sărbătoreşte duminică Paştele.

Deşi era aşteptat să participe alături de soţia sa,  la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din centrul municipiului Sibiu, şeful statului nu şi-a făcut apariţia.

Surse apropiate cuplului prezidenţial susțin că Iohannis și soția sa sunt plecați din țară.

Biserica Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu este lăcaşul de cult la care merg, de mai mulţi ani, Klaus Iohannis şi soţia sa.

În perioada în care a fost primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a participat frecvent la slujbele de duminică de la această biserică şi, chiar şi după ce a fost ales preşedinte, el a mers deseori la slujbele oficiate acolo.

De Crăciun, la câteva săptămâni după ce a fost validat în funcţia de şef al statului, Klaus Iohannis a participat la slujbă la aceeaşi biserică. De fiecare dată, şeful statului este însoţit de soţia sa, dar şi de câţiva dintre prietenii apropiaţi.