PĂŢANIA INCREDIBILĂ A UNEI MAME. Medicii i-au făcut cezariană, fără să-şi dea seama că aceasta născuse deja FOTO

Experienta nasterii s-a transformat intr-un cosmar pentru o tanara in varsta de 21 de ani, insarcinata in 30 de saptamani. Amber Hughes este mama a patru copii pe care i-a adus pe lume pe cale naturala, dar experienta ultimei nasteri pare desprinsa dintr-un film de groaza.

05 sept. 2017, 10:52
PĂŢANIA INCREDIBILĂ A UNEI MAME. Medicii i-au făcut cezariană, fără să-şi dea seama că aceasta născuse deja FOTO

Amber era insarcinata in 30 de saptamani cand a ajuns la spital cu dureri cumplite, scrie stirilekanald.ro. Medicii i-au spus ca trebuie sa ii efectueze o cezariana in regim de urgenta.

Citeşte şi Bebeluş aruncat în WC-ul din fundul curţii, poliţiştii l-au salvat în ultima secundă

Amber a fost anesteziata local si a fost constienta pe tot parcursul interventiei.

„Am sperat la o nastere naturala, ca si celelalte, dar mi-au spus ca nu au de ales, pentru ca Olly a venit inainte de termen, iar o nastere naturala este prea periculoasa”.Daniel, partenerul lui Amber, i-a stat alaturi in sala de operatie si a fost si el martorul a ceea ce a urmat.

„A fost groaznic. Ma asteptam sa-mi fie transmisa bucuria nasterii, dar am vazut cum panica s-a raspândit pe fetele medicilor.” Dupa ce medicii i-au sectionat abdomenul si i-au deschis uterul nu au putut gasi copilul in interiorul lui: „Eram treaza când m-au taiat si am putut vedea reactia sovaitoare a lui Daniel, caci nu era niciun copil acolo. O atmosfera nervoasa a umplut camera. Pur si simplu nu-mi puteau gasi copilul”, a povestit mamica.

Au urmat câteva minute tensionate inainte ca misterul sa fie rezolvat. Fara ca echipa medicala sa-si dea seama – sau Amber – copilul fusese nascut in mod natural, probabil doar cu cateva momente inainte de incizie. Doctorii au descoperit acest lucru numai atunci cand au auzit copilul plangand sub cearsaf.

Citeşte şi Ce să mânanci când eşti gravidă ca să ai un copil inteligent

„Pentru doua minute foarte lungi medicii au fost cu adevarat nedumeriti pana cand au auzit mici strigate venind din poala mea. Au tras cearsaful si au gasit-o pe Olly intre picioarele mele. Ma intrebam daca sunt de vina calmantele, care mi s-au dat sau era doar imaginatia mea. Nu doar ca fusesem taiata in mod inutil, dar sarmanul meu bebelus era sub un cearsaf”.

Olly este sanatoasa si in forma, dar Amber s-a decis sa depuna o plângere la adresa spitalului.
„Nici macar nu am primit scuze … Acum port o cicatrice, care nu era necesara. Sunt recunoscatoare ca fetita mea este bine, dar nu vom putea uita niciodata ziua in care medicii mi-au pierdut copilul.”