Patriarhul Daniel, mai bine plătit decât Iohannis şi Ponta. Vezi ce venituri FABULOASE are lunar

Patriarhul Daniel este, de departe, conducătorul de instituţie cu cele mai mari venituri din România. Capul Bisericii Ortodoxe Române câştigă mai bine decât preşedintele României, Klaus Iohannis, şi premierul Victor Ponta la un loc. Patriarhul afirmă, însă, că donează jumătate din ce câştigă pentru scopuri caritabile.

03 mart. 2015, 09:25
Patriarhul Daniel, mai bine plătit decât Iohannis şi Ponta. Vezi ce venituri FABULOASE are lunar

Patriarhul Daniel este cu siguranţă şeful de instituţie cu cele mai mari venituri lunare, dacă este să ne raportăm la instituţiile cu finanţare bugetară. Astfel, el încasează în fiecare lună de la statul român o indemnizaţie de 7.731 de lei, la care se adaugă însă şi o indemnizaţie de 6.169 de lei din partea Arhiepiscopiei. Aşadar, el câştigă în total, lunar, suma de 13.900 lei, potrivit declaraţiei de avere.

Cu toate acestea, patriahul Daniel a spus că donează jumătate din veniturile sale lunare în scopuri caritabile.

Potrivit declaraţiei de avere, preşedintele României Klaus Iohannis are un venit lunar de 6.500 lei, în timp ce premierul Victor Ponta primeşte 6.184 lei.

Patriarhul Daniel este şi cel mai bine îmbrăcat, pentru că veşmintele şi simbolurile religioase pe care le poartă valorează în jur de 25.000 de lei.

Citeşte şi SONDAJ. TOP 3 ÎNCREDERE: Iohannis, Raed Arafat şi Kovesi. Pe ce loc sunt Ponta şi Băsescu


loading...