Patriarhul Kiril îi îndeamnă pe ruşi să meargă la război: „dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa” VIDEO

Patriarhul Kiril al Rusiei i-a încurajat pe ruși să meargă la război, după mobilizarea militară parţială anunțată de Putin miercuri, asigurându-i că astfel vor intra în împărăţia lui Dumnezeu.

23 sept. 2022, 19:25
Patriarhul Kiril îi îndeamnă pe ruşi să meargă la război: „dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa” VIDEO

Vladimir Putin va putea chema până la un milion de rezervişti pentru a lupta în războiul din Ucraina, dezvăluie ziarul independent Novaya Gazeta, care apare din exil. Publicaţia lansează un număr cu mult peste cei 300.000 de ruşi aduşi în discuţie de ministrul Apărării, Serghei Şoigu, care a oferit cifra respectivă după discursul lui Putin.

În timp ce mulţimi de ruşi se îmbulzesc la graniţe şi aeroporturi, pentru a fugi din Rusia înainte să apuce să fie încorporaţi, patriarhul Kirill i-a îndemnat să nu le fie frică de moarte.

„Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică”, a transmis patriarhul Kiril, scrie NNEXTA.

După anunțul lui Vladimir Putin privind mobilizarea militară parţială, frontierele Rusiei s-au aglomerat de ruși care încercau să fugă din țară.

A fost haos și la frontierele terestre, dar și pe aeroporturi.

Un aeroport din Moscova era plin de bărbați care voiau să plece din Rusia, așa cum se vede în pozele postate pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Propunere ŞOCANTĂ a unei senatoare ruse: vrea reducerea listei de afecţiuni medicale pentru care bărbaţii ruşi scapă de încorporare