Patrice Evra a lovit un fan cu piciorul în faţă. Jucătorul lui OM a fost eliminat înainte de startul meciului VIDEO

Fostul internațional francez Patrice Evra, jucătorul echipei de fotbal Olympique Marseille, a fost eliminat după ce a lovit cu piciorul un suporter al propriei formații, în timpul încălzirii jucătorilor dinaintea partidei de la Guimaraes, cu echipa locală Vitoria, din Europa League.

03 nov. 2017, 07:15
Patrice Evra a lovit un fan cu piciorul în faţă. Jucătorul lui OM a fost eliminat înainte de startul meciului VIDEO

Înaintea acestui incident, câteva zeci de suporteri marseiezi au avut un conflict cu jucătorul. Potrivit presei portugheze, suporterii francezi au încercat să iasă din zona care le era destinată și să pătrundă pe teren pentru a se răfui cu jucătorii de la OM. După schimburi verbale între cele două tabere, Patrice Evra a reacționat violent, aplicându-i o lovitură de picior unui suporter, iar apoi stewarzii au intervenit pentru aplanarea altercației.

Vezi şi Portarul lui Lyon, lovit de un fan al lui Everton, cu un copil în braţe. Scene incredibile în Liga Europa

Potrivit unei statistici Opta, ”Patrice Evra este primul jucător care este eliminat înaintea unui meci din Europa League’‘, care se desfășoară în formula sa actuală din sezonul 2009-2010.

Patrice Evra (36 ani), care are 81 de selecții în naționala Franței, a fost foarte criticat în ultima perioadă pentru evoluțiile sale dezamăgitoare de la Marseille, pierzându-și și locul de titular în fața tânărului Jordan Amavi (23 ani).