Patricia Ţeicu, fiica lui Marius Ţeicu, din nou pe masa de OPERAŢIE

Patricia Teicu va ajunge iarasi la spital, dupa ce, luni intregi, a fost tintuita la pat din cauza unei boli de sange extrem de grave.

09 dec. 2016, 07:52
Patricia Ţeicu, fiica lui Marius Ţeicu, din nou pe masa de OPERAŢIE

Patricia Teicu, 40 de ani, se lupta cu o maladie care duce la complicatii in intreg organismul, nu numai la nivel vascular. In primavara, lumea artistica a fost alaturi de Marius Teicu atunci cand s-a aflat ca fata lui avea nevoie disperata de sange. Internata la Spitalul Fundeni, la Sectia de Transplant Medular, Patricia Teicu a primit sangele necesar si a reusit sa depaseasca momentele grele. Din pacate pentru ea, a fost nevoie sa urmeze si tratamente medicamentoase, pentru a i se ameliora starea de sanatate, ba a trecut si printr-o interventie chirurgicala la stomac, fiindca a avut si alte complicatii la nivelul abdomenului.

In toamna, Patricia Teicu a fost externata si nu a mai acuzat probleme, dar surse din familie sustin ca ea ar mai trebui sa treaca printr-o interventie chirurgicala, si tot la Spitalul Fundeni.

„Fata lui Teicu a depasit momentele grele, dar, cu toate acestea, nu este vindecata complet. O afectiune aduce dupa ea inca una, asa ca Patricia mai este nevoita sa ajunga in sala de operatii. Programarea a fost facuta si, la inceputul anului viitor, o va si efectua. Abia dupa aceea, va putea sa respire usurata si va fi bine din toate punctele de vedere”, au povestit apropiatii Patriciei Teicu pentru WOWbiz.ro.