Decizie FĂRĂ PRECEDENT a medicilor legişti după autopsia lui PATRICK EKENG. Anunţ OFICIAL al directorului INML

Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren la meciul Dinamo - Viitorul, disputat, vineri 6 mai, iar autopsia efectuată, luni, 9 mai, nu a fost relevantă pentru a stabili cu exactitate cauzele morţii.

10 mai 2016, 07:49

Dan Dermengiu, directorul INML, a declarat că hipertrofia cardiacă nu este concludentă în cazul morții fotbalistului patrick Ekeng, pentru că la sportivii de performanță mușchii inimii se dezvoltă mai mult  decât în cazul celorlalte persoane. Astfel, marți se va face disecția cordului, pentru a se afla mai multe, a mai precizat Dan Dermengiu.

PATRICK EKENG. Cine era doctoriţa de pe ambulanţa Puls. A fost deja audiată de POLIŢIE

În plus, pentru ca investigaţiile medicale să poată continua şi să se facă astfel lumină în cazul morţii lui Patrick Ekeng, legiştii au prelevat probe din toate organele sale, eşantioane care vor fi supuse unor cercetări microscopice. E vorba de analize de toxicologie, de anatomie patologică, de enzime.

Autopsia în cazul lui Patrick Ekeng: fotbalistul avea HIPERTROFIE CARDIACĂ

Echipa de medici legişti de la INML „Mina Minovici” care, timp de patru ore, a autopsiat cadavrul lui Patrick Ekeng a ajuns la concluzia că sportivul dinamovist de origine cameruneză a fost răpus de o afecţiune cardiacă gravă.

Sora lui Patrick Ekeng face dezvăluiri CUTREMURĂTOARE. Ce i-a spus fotbalistul la telefon

Din cauze care vor fi stabilite la analizele amănunţite de laborator, inima fotbalistului era mai mare cu 50 la sută, chiar şi pentru un sportiv de performanţă. O anomalie care, spun surse medicale, ar fi putut fi observată la o banală radiografie toracică.