Patronul fabricii de lactate Brădet vrea să REÎNCEAPĂ producţia. Ce APEL a făcut pe Facebook

Patronul fabricii de lactate Brădet, Marius Badea, a lansat un apel pe Facebook, pentru ca oamenii să îl ajute, prin votul lor, să reîncepă producţia.

03 apr. 2016, 19:41
Patronul fabricii de lactate Brădet vrea să REÎNCEAPĂ producţia. Ce APEL a făcut pe Facebook

Am nevoie de sinceritatea dvs. În condiţiile în care după scandalul mincinos din Italia s-au făcut analize la toate produsele noastre de acolo şi rezultatul verbal este negativ şi confirmat de buletinele de analiza din Germania. Vreau să ştiu dacă aveţi încredere să consumaţi produsele noastre, produse făcute cu multă dragoste într-o fabrică ultra modernă cu lapte Românesc după reteţe Româneşti. O fabrică care vă aşteaptă cu mult drag să-i treceţi pragul pentru a vedea cum se produce. Vrem să reîncepem producţia dar, depindem de dvs, aşa că vă rugăm să daţi like acestei pagini dacă aveţi încredere să cumpăraţi şi să consumaţi produsele noastre„, a scris Marius Badea, pe pagina de Facebook a fabricii Lactate Brădet.

Autorităţile italiene au înregistrat, în data de 16 martie 2016, în Sistemul de alertă rapidă pentru alimente şi furaje (RASFF) o notificare cu privire la contaminarea cu Escherichia coli (E-coli), producătoare de toxina Shiga, a brânzei de oaie din România.

Notificarea transmisă prin intermediul RASFF este clasificată ca „alertă”.

Italia a transmis această notificare, după ce un copil de 14 luni a fost internat într-un spital pediatric din oraşul Florenţa, în Italia, într-un caz probabil de sindrom hemolitic-uremic, provocat de bacteria E-coli, posibil după ce a consumat brânză provenită din România, de la S.C. Brădet, conform unui comunicat al autorităţilor sanitare locale.

Produsul care ar fi provocat îmbolnăvirea copilului ar fi fost cumpărat de la unul dintre magazinele care vând produse româneşti în regiunea Toscana.