Patron de casă de amanet, săltat de poliţie într-un caz de furt de bijuterii VIDEO

Un deputat jefuit de bijuterii în valoare de 150.000 de euro. Hoții au intrat în casa parlamentarului și au luat cu ei o adevărată avere. Infractorii au plasat o parte a bijuteriilor într-o casă de amanet din București. Patronul acesteia a fost săltat de poliţişti, iar întreaga operaţiune a fost filmată în exclusivitate de o echipă România TV.

18 aug. 2013, 16:00
Patron de casă de amanet, săltat de poliţie într-un caz de furt de bijuterii VIDEO

Incidentul a avut loc în centrul Capitalei. Patronul casei de amanet a fost ridicat de poliţişti. Pe imagini se vede cum bărbatul opune rezistenţă şi este forţat de mai multe persoane să intre în maşină.

Reprezentatul legal al casei de amanet susţine că patronul a fost ameninţat şi bruscat de poliţişti. „Au venit la casa de amanet şi au făcut presiuni asupra tuturor angajaţilor. Nefiind un mandat, a fost ridicat de poliţie şi bruscat, lovit la mână şi la picior şi dus cu forţa la poliţie”, a declarat reprezentantul legal al casei de amanet.

Bărbatul a fost dus la audieri la Secţia 1 de poliţie. A trebuit să dea explicaţii pentru că a primit la casa de amanet bijuterii furate care aparţin unui deputat de Prahova. În firma sa au ajuns 40 de grame de aur din cele 900 furate.

„O parte dintre aceste bijuterii au fost vândute către casa noastră de amanet şi către societatea noastră. Le-am adus la cunoştinţă că bunurile au fost ridicate vineri în urma protocolului societăţii”, a precizat acesta.

Hoţii care au furat bijuterii în valoare de 150.000 de euro de la un deputat de Prahova au fost reţinuţi de poliţişti.