Patronii staţiei GPL de la Crevedia rămân în arest la domiciliu. Decizia instanţei este definitivă

Patronii staţiei GPL de la Crevedia, Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă, rămân în arest la domiciliu, a decis Tribunalul Bucureşti, iar decizia instanţei este definitivă.

26 ian. 2024, 21:06
Patronii staţiei GPL de la Crevedia rămân în arest la domiciliu. Decizia instanţei este definitivă

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, ca nefondată, contestaţia formulată de Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă – cei doi patroni ai staţiei GPL de la Crevedia care a explodat – împotriva decizia Judecătoriei Sectorului 5 de prelungire a arestului la domiciliu.

“În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct.1 lit.b C.proc.pen. rap. la art. 204 C.proc.pen. respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpaţii Doldurea Ionuţ – Daniel şi Stîngă Cosmin-Ionuţ, împotriva încheierii din data de 19.01.2024 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti în dosarul nr. 1213/302/2024 şi menţine încheierea contestată”, se arată în minuta instanţei.
Decizia magistraţilor este definitivă.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cornel Dinicu, mărturii şocante legate de tragedia de la Ferma Dacilor: „Incendiul era atât de puternic încă a ars şi podeaua de piatră” FILMUL EVENIMENTELOR

Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti hotărâse, în data de 19 ianuarie, prelungirea arestului la domiciliu pentru Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă, pentru încă 30 de zile.

În luna august, la Crevedia au avut loc explozii şi un incendiu, soldate cu moartea a şase persoane şi rănirea a peste 50.

Citeşte şi: Tribunalul Prahova, aşteptat să se pronunţe în legătură cu redeschiderea urmăririi penale în dosarul în care doi foşti şefi din ISU Prahova au fost acuzaţi că au favorizat funcţionarea Fermei Dacilor fără aviz