Patronul Astrei şi-a făcut praf echipa: „E vina portarului stadionului că nu i-a anunţat ora la care începe meciul”

Campioana FC Viitorul s-a impus pe terenul Astrei Giurgiu, sâmbătă, cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Urko Vera, autogol, în minutul 29, și Ianis Hagi, în minutul 89. În urma acestui rezultat, Viitorul vine la 5 puncte de Craiova.

01 apr. 2018, 20:12
Patronul Astrei şi-a făcut praf echipa: „E vina portarului stadionului că nu i-a anunţat ora la care începe meciul”

Astra – Viitorul 0-2. Trupa lui Hagi s-a impus la capătul unei partide extrem de slabe făcute de trupa lui Edi Iordănescu. La finalul partidei, patronul Ioan Niculae și-a făcut praf atât echipa cât și antrenorul și a anunțat măsuri drastice la vară.

„N-am mai văzut de mult o asemenea adunătură de 11 jucători așa slabi. Cred că de când era Astra Ploiești. Am găsit și vinovatul. Este portarul stadionului care nu l-a anunțat pe domnul antrenor că meciul începe la ora 18:00. Ei erau cu toții, săracii, adormiți. Nici în liga a treia nu poți să vezi o echipă care să joace așa slab cum am făcut-o noi în prima repriză. Nici n-am ajuns la poarta adversă” și-a început Niculae tirada.

Finanțatorul fostei campioane a precizat că Astra se va despărți în vară de mai mulți jucători, inclusiv Abang și Florentin Matei, doi dintre principalii vinovați în opinia lui Niculae pentru înfrângerea de azi. Mijlocașul ofensiv a fost eliminat după două galbene luate în doar câteva secunde, iar atacantul a ratat o ocazie monumentală înainte ca Ianis Hagi să marcheze golul doi al Viitorului.

„Ei au crezut că dacă au ajuns în play-off s-a terminat campionatul și se înșeală. Foarte mulți jucători, în frunte cu Abang, ne vom gândi la finalul campionatului dacă mai merită să joace la această echipă. Nu știu ce a făcut Matei, dar va suporta consecințele. Vom avea o ședință marți și vom lua sancțiunea corespunzătoare pentru că și din cauza lui am pierdut. Nu e vorba doar de meciul de astăzi, pentru că probabil va fi suspendat și în următoarele două etape. El a venit pe foarte mulți bani aici și nu a jucat nimic” a mai spus Niculae.

Patronul Astrei nu l-a menajat deloc nici pe antrenorul Edi Iordănescu. „Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară. Se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui secunzi. Este singurul antrenor pe care l-am avut de-a lungul anilor care nu se consultă cu nimeni. De fiecare dată susține că răspunderea e a lui. Să-mi explice și mie cum răspunde de meciul de astăzi” a încheiat Niculae.