Patronul clinicii Nera a făcut tratament cu oxigen hiperbaric chiar la clinica pe care o conduce, pentru recuperare post-COVID

Pavel Chirilă, patronul clinicii Nera, s-a supus el însuşi tratamentului cu oxigen hiperbaric în clinica pe care o conduce. S-a întâmplat în luna martie a acestui an, după ce bărbatul se vindecase de coronavirus. Cu doi ani în urmă, medicul Chirilă suferise un AVC.

21 dec. 2021, 09:06

Patronul clinicii Nera, medicul Pavel Chirilă (75 de ani), a fost pacientul propriei clinici în tratamentul de recuperare post-COVID. El a urmat terapia cu oxigen hiperbaric chiar sub supravegherea medicului Matei Mircea Bogdan, care l-a asistat și pe Petrică Mîțu Stoian.

Tratamentul a decurs bine și s-a încheiat fără incidente, deși Pavel Chirilă suferise un atac vascular cerebral în urmă cu câțiva ani.

Domnul Doctor Pavel Chirilă s-a luptat la început de an cu Sars-Cov2 și a reușit să-l învingă. Sigur că la vârsta lui, suferința nu a fost ușoară. Familia și prietenii au stat cu inima strânsă câteva zile bune. Clinica Nera l-a avut printre pacienți în programul de recuperare la camera hiperbară. Suntem onorați, mândri și mai ales bucuroși că domnia sa este astăzi într-o formă de zile mari, mulțumită tratamentului cu oxigen sub presiune”, anunțau reprezentanții clinicii Nera, la începutul lunii martie, potrivit WOWbiz

Citeste si Înregistrările din telefonul lui Petrică Mîţu Stoian. Cât a stat, de fapt, cântăreţul în camera cu oxigen

Camera hiperbară, promovată ca tratament post-COVID

Camera hiperbară de la clinica Nera a beneficiat de o promovare intensă, anul acesta, ca o soluție reală de recuperare post-COVID.

La Clinica Nera s-au tratat deja peste 300 de pacienți. Pentru ei, leziunile pulmonare provocate de Covid 19 aparțin trecutului. Acum ei se pot bucura de o viață plină de vitalitate. De ce să nu savurezi fiecare mireasmă a primăverii? De ce să îți petreci viața pe energia de avarii? Avem cea mai mare cameră hiperbară din România, singura acreditată ATI și cu tehnologie de ultimă generație”, spuneau cei de la clinică, potrivit sursei citate.

Citeste si Constantin Enceanu, dezvăluire emoţionantă despre Petrică Mâţu Stoian înainte de Crăciun. Dorinţa cu care a plecat în mormânt marele cântăreţ

Medicul Pavel Chirilă a avut nevoie de zece ani şi de 7,5 milioane de euro să construiască clinica din Caraş Severin. Banii au provenit din trei surse: din fonduri europene (2 milioane euro), de la Compania Națională de Investiții (3 milioane euro) și din contribuție proprie (2,5 milioane euro).

Oferte speciale la tratamentul cu oxigen hiperbaric oferit de clinica Nera, de sărbători

La sfârşit de an, clinica a introdus o ofertă specială: instituţia medicală rămâne deschisă de sărbători.

Cum ar fi să petreci vacanța de Sărbători într-un colț de rai, în liniște, respirând aer curat și având grijă de sănătatea ta? Mai mult! Cum ar fi să petreci în acest loc minunat înconjurat de prieteni și de cei dragi?

La Clinica Nera avem deschis de Sărbători și te așteptăm cu drag! Am pregătit cele mai eficiente programe de recuperare medicală post-operatorie, recuperare sportivă, oncologică, post radio și chimio-terapie, cu efecte uimitoare în diabet, reumatism, oboseală cronică și multe alte afecțiuni.

Sună acum la Clinica Nera pentru informații și programări la +0355 401 393 și petrece Sărbători Fericite!”, se arată pe pagina de socializare a clinicii.