Unul dintre miliardarii României a murit FULGERĂTOR

Florin Cusiac (45 de ani), patronul firmei OLINT SRL din Rădăuți, a încetat din viață în urma unui accident suferit în timp ce se afla cu bicicleta pe un deal din Volovăț.

01 sept. 2020, 14:22

Florin Cusiac, pasionat al curselor de mountain bike, se afla împreună cu mai mulți prieteni pe unul din dealurile din zonă, la un moment dat, probabil din cauza terenului accidentat, căzând de pe bicicletă. Bărbatul a suferit mai multe lovituri puternice în zona capului, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava. Cu toate eforturile medicilor suceveni, la scurt timp Florin Cusiac a încetat din viață din cauza unui edem cerebral masiv, scrie Obiectiv de Suceava.

Şoc în România! A murit soţul unui controversat GAY. S-au căsătorit în Marea Britanie

Compania Olint Com din Radăuţi, judeţul Suceava, cu activităţi în producţia, comerţul şi distribuţia materialelor pentru construcţii şi amenajări interioare, aparține Georgetei Cusiac, însă cel care conducea efectiv afacerea în ultimii ani a fost Florin Cusiac, fiul acesteia.

În 2019, OLINT Com SRL a avut o cifră de afaceri de 125.448.001 lei, cu un profit net de 11.294.053 lei. În cursul anului trecut, firma avea 159 de angajați.