Patronul lui Tamaş bănuia că fotbalistul va călca pe bec. Fundaşul are clauză anti-alcool în contractul cu Hapoel Haifa

Patronul echipei Hapoel Haifa, Yoav Katz, l-a pus pe Tamaș să semneze de la început o clauză anti-alcool şi anunţa măsuri drastice în caz că românul nu o respectă. Gabi Tamaş ar putea fi dat afară de la Hapoel Haifa.

26 mart. 2019, 20:14
Patronul lui Tamaş bănuia că fotbalistul va călca pe bec. Fundaşul are clauză anti-alcool în contractul cu Hapoel Haifa

Conform presei din Israel, citată de dcnews.ro, patronul lui Hapoel a aflat la rândul său de problemele mari din viaţa extra-sportivă a lui Tamaş. Deşi contractul era deja semnat, Yoav Katz i-a trimis clar un mesaj internaţionalului: fie semnează un contract adiţional, prin care acceptă o clauză anti-băutură, fie contractul îi va fi reziliat. „Am mai avut cazuri de acet gen. În caz că nu acceptă clauza, contractul va fi reziliat„, i-a spus patronul lui Hapoel Haifa fundaşului, în momentul semnării contractului, potrivit sursei citate.

Lui Gabriel Tamaș i-ar fi fost refuzată cererea de eliberare și de arest la domiciliu. Fotbalistul ar rămâne astfel reținut la Petah Tikva timp de 24 de ore, până miercuri, când ar trebui să se prezinte din nou în fața judecătorilor. El riscă rămân fără permisul de conducer,e o amendă usturătoare și închisoare cu suspendare.

Gabi Tamaş a fost prins la volan cu o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea legală şi a condus cu 205 km/h. Ziariștii de la Yediot Aharonot au descoperit că fundaşul român avea şi un permis care nu este valabil.

Tamaş este acum în arest, iar miercuri el va apărea din nou în fața curții.