Patronul Universităţii Craiova ameninţă jurnaliştii: „O să vă ia SMURD-ul de la stadion, nenorociţilor”

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a ameninţat mai mulţi jurnalişti în timpul meciului dintre CSU Craiova și Gloria Bistrița, transmis în direct, sâmbătă, pe TVR. Finanţatorul echipei le-a transmis prin mesaje atât comentatorului jocului, Marian Olaianos, cât şi altor angajaţi ai TVR: "O să vă ia SMURD-ul de la stadion, nenorociţilor!".

10 sept. 2013, 12:23
Patronul Universităţii Craiova ameninţă jurnaliştii: „O să vă ia SMURD-ul de la stadion, nenorociţilor”

Adrian Mititelu a recunoscut că el a fost cel care i-a trimis lui Marian Olaianos mesajele respective, dezvăluind că, la rândul său, şi el i-a făcut o plângere comentatorului TVR 1 la CNA, scrie fanatik.ro.

„Recunosc că eu i-am trimis lui Olaianos aceste mesaje. Acest personaj este un om care a jignit istoria adevăratei Universitatea Craiova. În comentariul său el nu a scos nici un cuvânt legat de dezafilierea echipe mele şi m-a deranjat că vorbea de parcă pe teren era Ştiinţa pe care toţi suporterii o iubesc. El mi-a făcut plângere la Comisia de Disciplină? Foarte bine! Şi eu i-am făcut plângere la CNA, însă acum vă recunosc că îmi pare rău că nu l-a luat SMURD-ul de la stadion”, a încheiat Mititelu.

Conducerea TVR, care a cumpărat drepturile de difuzare a partidelor CSU Craiova, s-a sesizat și urmează ca, în cursul acestei săptămâni, să înainteze o plângere împotriva lui Adrian Mititelu, la Comisia de Disciplină din cadrul FRF.