Patronul vânzătoarei ucise, scandal monstruos. Jurnaliştii, luaţi la pumni VIDEO

Scene de violență în faţa magazinului din Argeş în care o vânzătoare a fost ucisă de un coleg de serviciu. Patronul a sărit la bătaie când a văzut că jurnaliștii au venit să filmeze. Bărbatul a îmbrâncit o ziaristă, iar pe un operator l-a luat de-a dreptul la pumni.

11 apr. 2016, 10:42
Patronul vânzătoarei ucise, scandal monstruos. Jurnaliştii, luaţi la pumni VIDEO

O crimă oribilă a avut loc în judeţul Argeş. Vânzătoarea unui magazin a fost înjughiată mortal în timp ce se afla la serviciu. Femeia în vârstă de 47 de ani a fost găsită fără viaţă, într-o baltă de sânge, duminică, de un client. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face altceva, decât să constate decesul.

Mai mulţi jurnalişti au mers luni să filmeze în locul în care a avut loc crima, însă la un moment dat aceştia au fost luaţi la rost de patronul magazinului. Deşi erau pe spaţiul public, ziariştii au fost luaţi la pumni de individ. O jurnalistă a fost îmbrâncită.

Din primele informaţii se pare că cel care a înjunghiat-o îi era coleg de muncă şi de ceva timp îi făcea avansuri. Pentru că l-a refuzat, individul a vrut să se răzbune şi a pus mâna pe un cuţit. Bărbatul are 50 de ani şi a fost prins în zona Lacuri, punctul Obădoaia mai mult inconștient pentru că încercase să se sinucidă.

Din primele informaţii se pare că individul ieşise recent din puşcărie unde a stat închis pentru viol. Acesta a fost dus la audieri, însă, poliţiştii nu au putut comunica cu el deoarece se află sub influenţa băuturilor alcoolice.