Patru bărbaţi din Cluj-Napoca, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

Patru bărbaţi din Cluj-Napoca suspectaţi de trafic de droguri după ce la locuinţele lor au fost găsite diverse cantităţi de canabis, metamfetamine şi alte substanţe interzise au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

04 nov. 2016, 17:00
Patru bărbaţi din Cluj-Napoca, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut, joi, patru percheziţii în judeţul Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri, în urma cărora patru bărbaţi au fost reţinuţi, iar ulterior au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Activităţile au vizat persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive.

Potrivit news.ro, în urma percheziţiilor, au fost ridicate 56 de comprimate de MDMA, 256 de comprimate de substanţă psihoactivă, 6,3 grame de MDMA, 3 grame de rezină de canabis, 19,7 grame de canabis, 0,4 grame amfetamină, 5 doze de LSD şi 313,9 grame de substanţe psihoactive. De asemenea, au fost ridicate cântare, ustensile de consum şi telefoane mobile.

Poliţiştii au condus la audieri 39 de persoane.

„Faţă de cele patru persoane, cu vârste între 23 şi 31 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive. Astăzi, 4 noiembrie, cei patru au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi jandarmi.

Vezi si: Percheziţii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. 140 de persoane vor fi audiate