Patru baruri, AMENDATE pentru difuzarea neautorizată a meciurilor din PRIMA LIGĂ

Patru localuri din Marea Britanie au fost obligate de Înalta Curte să plătească împreună 38.000 de euro (30.000 de lire) pentru încălcarea copyright-ului privind drepturile de difuzare ale meciurilor din campionatul britanic, anunță broadbandtvnews.

24 nov. 2014, 12:04
Patru baruri, AMENDATE pentru difuzarea neautorizată a meciurilor din PRIMA LIGĂ

Acestea au difuzat meciurile din alte surse decât Sky Sports și BT Sport, posturi care dețin drepturile pentru aceste partide pe teritoriul Marii Britanii.

Decizia vine după ce, la începutul acestei luni, un alt pub a primit o amendă de 10.000 de euro (8.000 de lire sterline) pentru difuzarea neautorizată a meciurilor din Premier League.

„Vom continua să luăm atitudine față de cei care încalcă copyright-ul prin transmiterea Premier League prin intermediul unor posturi străine neautorizate (pe teritoriul Marii Britanii – n.r.)”, a declarat un purtător de cuvânt al Football Association.

Sky și BT Sport au plătit în vara lui 2012 trei miliarde de euro, pe trei ani, pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Premier League, potrivit The Guardian.