Patru beneficii imediate ale unei zile la SPA! Terapii de wellness și răsfăț în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria

Natura este fără doar și poate principalul aliat atunci când vine vorba de starea noastră de bine. De-a lungul timpului, studiile au arătat că o vizită la SPA înseamnă mai mult decât o simplă relaxare și că aceasta este de fapt, o modalitate prin care oamenii pot să își îmbunătățească starea de sănătate fără să fie nevoiți să le treacă pragul medicilor. Vecinii noștri unguri au înțeles că o zi la SPA este aur curat pentru sănătate și au investit foarte mult în acest sector, devenind un lider absolut. Descoperă patru beneficii imediate ale unei zile la SPA, în hotelurile din lanțul Adventor Hotels.

26 mart. 2024, 22:52
Patru beneficii imediate ale unei zile la SPA! Terapii de wellness și răsfăț în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria

Patru beneficii imediate ale unei zile la SPA! În ultimii, au fost făcute numeroase studii despre beneficiile pe care tratamentele și procedurile efectuate la SPA le au asupra corpului uman. Conform experților, persoanele care au apelat la astfel de cure au înregistrat o ameliorare clinică ale unor afecțiuni destul de seriose precum cele cardiovasculare sau respiratorii, dar și îmbunătățire a stării de sănătate sau a calității vieții, față de cei care nu au beneficiat de astfel de proceduri.

Citește și Cum să îți revii după sărbători? Trei motive să te răsfeți la spa chiar la începutul anului în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria

Patru beneficii imediate ale unei zile la SPA!

Nu o să pierdem vremea citând din studii și cercetări științifice pompoase despre cât de importantă este o vizită la SPA, ci îți vom dezvălui patru beneficii imediate pe care le are, după o singură zi.

1. Detensionarea mușchilor

Atunci când te simți extrem de încordat și îți este greu să te relaxezi, trebuie să știi că ai nevoie de un tratament de detenisonare. Nu trebuie să mergi la medic pentru asta, ci este nevoie să te lași pe mâna specialiștilor din centrele SPA, din cadrul lanțului Adventor Hotels care te vor învăța să simți fiecare senzație din corpul tău. Imediat vei observa o flexibilitate crescută și o ușurință a mișcărilor.

2. Te scapă de insomnii și îți va reda un somn mai adânc

Medicii spun că relaxarea în timpul zilei îți poate aduce un somn odihnitor pe timpul nopții. Ca să adormi mai repede atunci când pui capul pe pernă și să ai parte de un somn odihnitor, masajele și terapiile SPA sunt aur curat.

3. Articulații mai sănătoase

Atunci când ai o rană la genunchi, coate sau spate, anumite puncte îți pot forța încheieturile și pot determina o stare de încordare, total nepotrivita pentru miscare. Tehnicile de masaj sportiv din cadrul centrelor SPA ajuta enorm la recuperarea musculară și contribuie semnificativ la tratarea unor probleme precum artrita.

4. O stare de bine pe termen lung

Pe lângă beneficiile pe care terapiile SPA le au din punct de vedere fizic, acestea îți dau și o stare de bine pe termen lung care îți va îmbunătăți calitatea vieții.

Este demonstrat că persoanele care merg în mod constant la SPA au constatat că relaxarea este o condiție esențială pentru sănătate. Astfel, ca să reduci semnificativ riscul apariției unor boli este vital să te relaxezi cât mai mult timp.

Acum că ai aflat de aceste beneficii, considerăm că trebuie să le observi pe propria piele, asta după ce ai trecut pragul hotelurilor Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, Sirius și Fagus Sopron Conference & Spa din lanțul Adventor Hotels.

Terapii de wellness și răsfăț în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria

Greenfield Hotel Golf & Spa Superior

Unul dintre locurile inedite, ude vei avea parte de o experiență inedită la SPA este Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, o stațiune balneară atipică pentru că este atât de wellness, cât și golf.

Situat la 200 de kilometri de Budapesta, în Bükfürdő, inima regiunii termale din vestul Ungariei, renumită pentru izvoarele sale curative, hotelul Greenfield a trecut în ultimii ani prin mai multe renovări, căpătând un aspect cu totul și cu totul deosebit.

Înconjurat de 100 de hectare de terenuri de golf, hotelul o capacitate de 207 camere moderne care răspund nevoilor tuturor categoriilor de turiști.

Trebuie să menționăm faptul că centrul de spa și wellness le pune la dispoziția oaspeților aflați în căutarea relaxării numeroase tratamente de spa, dar și de răsfăț.

Centrul de spa și wellness din cadrul Greenfield Hotel Golf & Spa Superior cu o suprafață totală de 3.500 de metri pătrați de zonă proprie de wellness şi saună are printre altele două piscine interioare, o piscină pentru copii cu tobogan, două piscine cu apă termală o piscină exterioară, două saune finlandeze precum și o cameră cu sare.

Din primăvara anului trecut, reprezentanții hotelului le-au pus la dispoziția turiștilor Wellness exclusiv Spa&Harmony care include saună luminoasă, infra sauna, saună cu sare pentru terapie cu piatră, fântână de gheaţă, cameră cu sare, baie de aburi, cinema spa, cameră de soare, jacuzzi.

Apa termală de la Greenfield izvorăște de la o adâncime de 718 metri și are o temperatură de 38,5 grade Celsius. Deoarece conține sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor și hidrogen-carbonat apa de la Greenfield este potrivită pentru tulburări locomotorii, afecțiuni neurologice, pentru tratamente post traumatice, dar și pentru băi de relaxare musculară.

De asemenea, Greenfield Hotel Golf & Spa Superior îi așteaptă pe pasionații de golf să descopere noul centru de divertisment Chill&Fun care le va oferi o experiență unică, în orice sezon. Pe lângă golf, turiștii au posibilitatea ca în acest centru de divertisment să joace bowling, darts dau să facă pur și simplu, sport.

După spa și sport, trebuie neapărat să treci să încerci mâncărurile și băuturile celor de la Greenfield pentru că sunt absolut delicioase. De la preparate tradiționale maghiare și până la cele mai sofisticate delicatese internaționale, restaurantele și terasele Greenfield Hotel Golf & Spa Superior îți vor transforma masa de Paște în cea mai fabuloasă experiență gastronomică pe care ai avut-o vreodată.

Hotelul Sirius

Un alt loc absolut superb unde poți să te bucuri de o experiență relaxantă la SPA este hotelul Sirius, situat în regiunea West-Balaton, în Keszthely, pe malul lacului Balaton, la 190 de kilometri de Budapesta.

Acest hotel are o arhitectură deosebită ce îți va da o stare de liniște încă din momentul în care o să pășești în curtea sa. Cu o capacitate de cazare de 128 de camere, hotelul deține un centru spa ce are șapte piscine diferite, dar și zece saune în care vei beneficia de experiențe cu totul și cu totul inedite.

Pe lângă piscină și saună în centrul spa al hotelului Sirius poți să te bucuri de o varietate largă de tratamente speciale de răsfăț sau de înfrumusețare premium.

Totodată, nu trebuie ratat restaurantul SunRise care pe lângă experiența gastronomică uluitoare îți va oferi și o panoramă uluitoare care îi va conferi mesei tale de sărbători un aer de poveste.

Dacă ai copii mici nu trebuie să îți faci griji că se vor plictisi, deoarece hotelul Sirius deține și o sală de joacă pentru cei mici, dar și una de distracții pentru întreaga familie.

Hotelul Fagus Sopron Conference & Spa

Poți să descoperi beneficiile uluitoare ale unei zile la SPA la hotelul Fagus Sopron Conference & Spa care este situat chiar la de-a lungul graniței cu Austria, la doar o oră de mers cu mașina de Viena, în Sopron, un loc cu o bogată valoare istorică aflat în inima zonei Lővérek.

În urmă cu câțiva ani, Fagus Sopron Conference & Spa a trecut prin ample procese de renovare, iar în vara anului 2022 și-a redeschis porțile cu o fațadă complet nouă ce se potrivește de minune cu peisajul superb de care este înconjurat.

Fagus Sopron Conference & Spa este un hotel foarte modern care are o capacitate de cazare de 144 de camere elegante și extrem de relaxante.

Atunci când pășești pe poarta hotelului intri într-o lume exclusiv a spa-ului de înaltă calitate, unică în zonă. La centrul spa al hotelului Fagus te poți bucura de piscină pentru adulți, piscină pentru copii, locuri de aventură, dar și foarte multe saune. În plus, poți să optezi și pentru tratamentele de răsfăț și de înfrumusețare care sunt de cea mai înaltă calitate.

Cât despre gastronomie, hotelul Fagus Sopron Conference & Spa este un loc al experiențelor culinare pe care nu ar trebui să le ratezi dacă te-am convins să îți petreci Paștele în acest loc de poveste.

Articol susținut de Adventor Hotels. 

Citește și Curele și tratamentele cu balneare cu ape minerale, aur curat pentru sănătate! Terapii de wellness și răsfăț la spa în cele mai luxoase și relaxante hoteluri din Ungaria