Patru ministere importante vor avea câte o copie a DNA

Publicat: Luni, 04 Iulie 2016 14:11 // Actualizat: Luni, 04 Iulie 2016 14:36 // Sursa: romaniatv.net

Patru ministere importante vor avea cate o copie a DNA. Este vorba despre ministerul Economiei, Transporturilor, Finanţelor şi Justiţiei. Totul face parte din staregia naţională anticorpuţie pe următorii 4 ani, informează România TV.

Structurile din ministere vor fi atente ca toate contractele în care ministerele încheie angajamente cu firme particulare să nu existe fapte de corupţie, iar dacă există sa le sesizeze procurorilor DNA.

Aceste structuri vor exista in toate ministerele, dar cele patru de mai sus sunt primele care le vor implementa, iar primul termen in cazul lor este finele anului 2017, transmite România TV.

Ministerul Justiției a lansat spre dezbatere publică proiectul de hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei Naționale Anticorupție (SNA) 2016 - 2020.

Scopul principal al SNA 2016-2020 este promovarea integrității, prin aplicarea riguroasă a cadrului normativ și instituțional de prevenire și combatere a corupției în România. Pentru fiecare tip de intervenție, sunt identificate obiective generale și specifice. Toate acestea sunt dezvoltate prin asumarea transparenței decizionale și a guvernării deschise ca principii ale prezentului document strategic, dublate de o abordare axată pe trei direcții de intervenție strategică în domeniul anticorupție: prevenire, educație și combatere.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
anticorupţie dna ministere
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 iul 18:06
...direcții de intervenție strategică în domeniul anticorupție: prevenire, educație și combatere. Sursa ...
04 iul 14:35
... Patru ministere importante vor avea cate o copie a DNA. Este vorba despre ministerul Economiei,...
04 iul 14:26
...Economiei, Transporturilor, Finanţelor şi Justiţiei. Totul face parte din staregia naţională anticorpuţie pe următorii 4 ani. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
04 iul 14:24
...intervenție strategică în domeniul anticorupție: prevenire, educație și combatere.Sursa flux SOIM Press: RTVCitește mai multe stiri flux ..SOIM Press...
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H