Patru oameni au murit într-un accident care a avut loc la un parc de distracţii din Australia

Patru persoane și-au pierdut viața marți într-un accident produs la un parc tematic de distracții din Australia, Dreamworld, în statul Queensland, a anunțat poliția locală, relatează DPA.

25 oct. 2016, 08:55
Patru oameni au murit într-un accident care a avut loc la un parc de distracţii din Australia

Poliția anchetează în prezent un incident care s-a produs în această după-amiază la un parc tematic de distracții în orașul Gold Coast… Patru adulți au fost confirmați ca fiind decedați’, se arată într-un comunicat al poliției.

‘Poliția și alte servicii de urgență rămân la fața locului și nicio altă informație nu poate fi furnizată în această etapă’, menționează sursa citată. Anterior, poliția a anunțat că patru persoane sunt grav rănite.

Dreamworld a confirmat ‘cel puțin trei morți, astăzi, în parcul său distracții din Queensland’, notează sursa citată.

‘Dreamworld acționează cât mai rapid pentru a stabili faptele din jurul incidentului și cooperează îndeaproape cu autoritățile și poliția pentru aceasta’, se arată în declarația poliției.

Accidentul s-ar fi produs, potrivit relatărilor, în secțiunea Thunder River Rapids, care a fost izolată pentru cercetări.

‘Este o zi foarte tristă pentru orașul nostru. Gândurile noastre sunt alături de familiile celor afectați — și personalul de urgență este pregătit’, a scris primarul orașului Gold Coast, Tom Tate, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Dreamworld s-a deschis în orașul Gold Coast, nord-estul Australiei, în 1981. Secțiunea Rapid River Ride a fost introdusă în 1986.

Aproximativ 1,8 milioane de persoane vizitează acest parc tematic de distracții în fiecare an.