Patru oameni, printre care şi un copil, intoxicaţi cu monoxid de carbon de la sobă

Patru oameni, printre care şi un copil, au ajuns marţi-noapte la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba din casă. Toţi patru dormeau într-o cameră şi au fost salvaţi în ultimul moment. Incidentul a avut loc în Argeş, unde în urmă cu câteva zile trei oameni au murit intoxicaţi în acelaşi mod.

29 oct. 2014, 08:16
Patru oameni, printre care şi un copil, intoxicaţi cu monoxid de carbon de la sobă

Cei patru oameni din comuna Stolnici au fost găsiţi inconştienţi în casă. Ei au crezut că au halucinaţii de la nişte ciuperci mâncate seara. De fapt, soba pe lemne, care era defectă, a emanat fumul în cameră, iar ei s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Ei au fost salvaţi de socrul femeii, care era în altă cameră şi a intrat întâmplător în încăperea unde dormeau ei. Potrivit România TV, mai multe echipaje de la Ambulanţă şi SMURD au ajuns la faţa locului.

Rând pe rând, toţi cei din casă, inclusiv o fetiţă de 12 ani, au fost stabilizaţi şi duşi de urgenţă la Spitalul Judeţean şi la cel de Pediatrie din Piteşti. Tot în judeţul Argeş, în urmă cu câteva zile, trei oameni au murit după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.


loading...