Patru persoane blocate pe roata panoramică din Salina Turda

Patru persoane au rămas blocate pe roata panoramică din Salina Turda, miercuri, după ce a intervenit o defecțiune la instalația de susținere.

04 iun. 2015, 06:02
Patru persoane blocate pe roata panoramică din Salina Turda

Roata panoramică s-a blocat, miercuri, în jurul orei 16.00, în timp ce erau turiști pe ea, însă doar patru persoane au rămas blocate și a fost nevoie de intervenția pompierilor SMURD, potrivit turdanews.net.

„Asta este procedura în astfel de incidente, noi trebuie să sunăm echipa de intervenție. Nu au fost probleme grave și nu există persoane rănite. Am respectat doar o procedură pe care trebuia s-o respectăm și de aceea s-a apelat la pompieri, SMURD și ambulanță. Am solicitat și firma care se ocupă de întreținerea roții panoramice”, a comentat directorul societății, Simona Baciu.

Un incident similar a avut loc în luna august 2013. La vremea respectivă, fostul director Vasile Nemeș spunea că nu este exclus ca salinitatea aerului să afecteze buna funcționare a roții panoramice, întrucât la data respectivă se făcuse o revizie tehnică abia de câteva luni.