Patru prieteni s-au sinucis unul după altul în doar patru luni. Cazul misterios al tinerilor care şi-au luat viaţa

Erau ca frații. Patru tineri veseli și plini de viață. Totul a fost minunat până când unul dintre cei patru și-a pus capăt zilelor fără să lase vreun bilețel de adio. Apoi a urmat infernul! Rând pe rând adolescenții au decis să plece din această lume într-un mod tulburptor și misterios în același timp.

27 iun. 2019, 09:15
Patru prieteni s-au sinucis unul după altul în doar patru luni. Cazul misterios al tinerilor care şi-au luat viaţa

Poliția britanică a intrat pe firul poveștii abia la finele săptămânii trecute când a descoperit-o pe Karly McCallum, o studentă în vârstă de 18 ani, a fost găsită decedată în propria locuință. În momentul în care a început ancheta, ofițerul de poliție care se ocupă de caz a descoperit șirul morților inexplicabile.

Citeşte şi Şoc printre suporteri, un fost fotbalist s-a sinucis la 43 de ani

Decesul frumoasei Karly i-a condus pe oamenii legii către cel care îi fusese iubit vreme de un an. Richie King, un băiat de 21 de ani se sinucisese cu o lună mai devreme, iar durerea pricinuită de moartea acestuia putea fi motivul pentru care McCallum recursese la același gest extrem.

Mergând pe fir, polițiștii au continuat să afle lucruri incredibile. Nu cu multă vreme în urmă, una dintre prietenele bune ale cuplului, pe nume Codey Brown fusese găsită moartă chiar în ziua în car eîmplinise 18 ani, iar verdictul anchetatorilor fusese același: sinucidere.

Și pentru ca cercul să se închidă, în luna mai a acestui ani, George Dykes, cel mai bun prieten al lui Richie, se omorâse, gestul său șocându-i pe toți cei din grupul lor de prieteni.

„Karly a fost alături de Codey de ziua ei, pentru a afla a doua zi că a murit. Când am auzit, am plans amândouă. Codey era o dansatoare foarte bună și avea atât de multe de oferit. Karly a participat la înmormântarea lui Codey, pe 10 aprilie. Pe când pleca de la crematoriu, a văzut două ambulanțe care se îndreptau spre locul unde Richie locuia. Karly mi-a spus că a simțit că este ceva în neregulă cu Richie și avea dreptate. Din acel moment, mi-am făcut griji pentru ea”, avea să povestească mama tinerei Karly McCallum presei din Albion.