Patru răniţi grav într-un accident în Maramureş

Patru persoane au fost rănite grav, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Maramureş, după ce două maşini s-au ciocnit frontal. Din cauza impactului puternic, una dintre maşini s-a răsturnat într-un şanţ.

15 dec. 2012, 06:45
Patru răniţi grav într-un accident în Maramureş

Două maşini au intrat in coliziune frontală pe DN 1C, la Păpuşel, sâmbătă dimineaţa în jurul orei 8, din impact rezultând patru victime. Reprezentantii Dispeceratului ISU Maramureş au direcţionat la faţa locului echipaje ale SMURD, Ambulanţei, dar şi de la descarcerare.

Conform primelor informaţii de la locul accidentului se pare că un Mercedes a fost lovit frontal de un alt autoturism, al carui sofer a pierdut controlul direţiei şi a intrat pe contrasens. Impactul  fost puternic, iar Mercedesul a ajuns cu botul in şanţ, iar cealaltă maşină s-a răsturnat.

Şoferul din Mercedes, care inteţiona să ajunga la Prislop, a declarat că nu a putut evita impactul cu maşina care venea de pe sens opus si care a intrat direct in el. În maşină mai erau soţia, băiatul şi un amic al şoferului. Femeia şi copilul au fost raniti, fiind preluati de o Ambutanţă.