Români salvaţi din condiţii de sclavie modernă s-au întors la muncă în Wiltshire, Marea Britanie

Publicat: Sâmbătă, 02 Mai 2015 22:38 // Actualizat: Sâmbătă, 02 Mai 2015 22:38 // Sursa: romaniatv.net

Patru români salvaţi de poliţie de la nomazii din Wiltshire, suspectaţi că-i exploatau, s-au întors să muncească în locul de unde unde au fost eliberaţi.

Poliţia a precizat că bărbaţii s-au retras din cadrul unor proceduri judiciare şi s-au întors la Semington de bunăvoie. Ei fac parte dintr-un grup de opt bărbaţi români care au fost eliberaţi în urma unei operaţiuni împotriva muncii forţate.

Citeşte şi: Douăzeci şi unu de români, arestaţi la Roma de 1 Mai pentru furturi din buzunare

Trei bărbaţi arestaţi ca suspecţi de trafic cu persoane au fost eliberaţi pe cauţiune.

"Patru dintre cei opt bărbaţi români care au fost duşi într-un loc, în siguranţă, au decis să părăsească procesul weekendul trecut şi să se întoarcă la locul din care au fost eliberaţi", a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Wiltshire.

"Poliţiştii i-au vizitat pe bărbaţi pentru a verifica (respectarea) mecanismelor de protecţie şi susţinere implementate şi dacă au nevoie de asistenţă suplimentară", a adăugat el.

Poliţia a anunţat că ceilalţi patru bărbaţi români salvaţi din condiţii asimilate sclaviei moderne sunt susţinuţi în prezent de către Armata Salvării, o asociaţie de caritate.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
nomazi români Anglia romani munca fortata Marea Britanie wiltshire
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 mai 09:20
Votează email 0 email
...de opt bărbaţi români care au fost eliberaţi în urma unei operaţiuni împotriva muncii forţate. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/patru-romani-salvati-din-conditii-de-sclavie-moderna-s-au-intors-sa-munceasca-in-wiltshire_218042.html ...
03 mai 01:44
...că-i exploatau, s-au întors să muncească în locul de unde unde au fost eliberaţi. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
02 mai 23:24
...suspectaţi că-i exploatau, s-au întors să muncească în locul de unde unde au fost eliberaţi. Citește mai departe…   ...
02 mai 22:51
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8583
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H