Patru tineri au fost GRAV RĂNIŢI după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod

Patru tineri cu vârste între 18 şi 27 de ani din satul Şanţ, judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost grav răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod. Autoturismul a intrat apoi în gardul bisericii din comună.

01 sept. 2013, 06:40
Patru tineri au fost GRAV RĂNIŢI după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4.30, după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a ciocnit de un cap de pod, relatează Mediafax.

În urma impactului, o persoană a rămas blocată între fiarele contorsionate ale maşinii, iar celelalte trei au suferit politraumatisme.

Un echipaj de descarcerare de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, dar şi ambulanţe SMURD de la Năsăud, Sîngeorz-Băi şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud au ajuns la faţa locului ca să transporte răniţii la spital.

Potrivit dispecerului de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, şoferul, în vârstă de 20 de ani, nu a redus viteza într-o curbă, el pierzând controlul volanului şi intrând cu maşina într-un cap de pod din beton şi apoi în gardul bisericii ortodoxe din satul Lunca Ilvei.

Tânărul care se afla la volan se află în comă. El nu a putut fi testat pentru alcoolemie. Potrivit unor surse locale, cei patru tineri se întorceau de la discotecă.