Patru zodii care trebuie să fie mai atente până în luna martie 2023. Astrologul Daniela Simulescu a citit în stele

Astrologul Daniela Simulescu a dezvăluit care sunt cei patru nativi din zodiac care vor resimți din plin careul Saturn-Uranus.

06 oct. 2022, 18:12
Patru zodii care trebuie să fie mai atente până în luna martie 2023. Astrologul Daniela Simulescu a citit în stele

Daniela Simulescu a vorbit despre cele trei zodii care de o perioadă lungă de timp trec prin momente foarte grele, menționând că trebuie să mai aștepte până anul viitor pentru ca situația să se îmbunătățească.

„Durerea doare. Te-ai gândit la asta? Vorbesc mai ales pentru cei care au marcaj fix în harta natală(Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile Lunare în Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Careul Saturn-Uranus are loc a patra oară și chiar dacă nu se mai perfectează așa cum a făcut-o de trei ori în 2021, tot se resimte într-un mod visceral pentru unii dintre cei menționați. Mai ales în această perioadă.

De vrei doi ani încoace, ați trecut prin pierderi importante. La propriu și la figurat. Nu vreau să romanticizez durerea sau să o minimizez, ci doar să vă spun că lecția astrelor a fost/este/ va fi următoarea: că faceți o schimbare doar după o durere. Altfel nu!

Mai aveți puțin de îndurat. Mai exact până în martie 2023 când Saturn va ieși din Vărsător”, a scris astrologul pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Horoscop chinezesc: CINCI zodii provocate până la finalul anului 2022

Care sunt cele mai toxice trei zodii din horoscop

Persoanele care sunt concentrate pe contaminarea unei relații cu energii negative sunt considerate toxice. Asta se poate întâmpla chiar și după despărțire, pentru că implică comportamente care modifică și ruinează legătura care a existat în cuplu.

Conform astrelor, trei nativi din horoscop se deosebesc de restul, deoarece încheierea unei relații este de obicei un proces care expune unele comportamente și personalități negative, lucru care duce la o despărțire neplăcută.

Iată ce zodii devin toxice atunci când trec printr-o despărțire

Taurul

Aceștia sunt extrem de neîncrezători, ceea ce îi face să simtă că partenerul le ascunde ceva și că acesta caută să le facă rău, declanșând o despărțire instabilă în care criza va fi o  constantă pe toată perioada.

Fecioara

Când nativii născuți în această zodie trec printr-o despărțire, se confruntă cu o ituație adversă. Partenerul lor va deveni pentru ei o persoană complet necunoscută, ceea ce va face orice discuție să devină intensă care poate dura ani de zile.

Rac

Racii simt nevoia să se retragă când trec printr-o astfel de situație. Astfel, atunci când se despart de cineva, vor fi tentați să caute o persoană care să îi ajute să uite de fostul partener, indiferent de momentul despărțirii, pentru a se simți protejat.

Citește și: Horoscop 2023: 4 zodii s-ar putea îmbogăţi anul viitor. Au parte de dragoste, bani și sănătate