Paul Gascoigne, transformare RADICALĂ după programul de dezalcoolizare VIDEO

Paul Gascogne (48 de ani), unul dintre cei mai talentaţi jucători de fotbal din istorie, nu şi-a atins niciodată potenţialul maxim din cauza problemelor din viaţa extrasportivă.

21 apr. 2016, 13:48

Paul Gascogne s-a luptat cu dependenţa de alcool încă din timpul carierei, însă în ultimii ani aceasta s-a agravat şi au fost momente în care acesta i-a făcut pe fanii săi să se teamă de ce e mai rău. La finalul anului trecut, Gascoigne era aproape de un sfârşit tragic, fiind găsit inconştient şi plin de sânge în camera unui hotel, iar în urmă cu nici o lună (pe 26 martie) a fost fotografiat englezi aproape desfigurat, cu tăieturi pe faţă, cu o cutie de bere în mână şi însoţit de un ofiţer de poliţie, scrie ProSport.

Gazza a fost invitatul emisiunii „Good Morning Britain” şi a apărut cu o imagine schimbată radical faţă de cadrele publicate de The Sun în martie.

„Mă ajută să văd imaginile cu mine în halul ăla, îmi amintesc uneori de cât de rău pot fi… Multor oameni care au această adicţie le este permis să continue aşa, nu şi mie”, a spus Gascoigne, care a dezvăluit că a decis să se trateze la un centru specializat.

Gascoigne a respins ferm afirmaţiile prezentatorului Piers Morgan, care a încercat să facă o comparaţie între el şi un alt fost mare fotbalist britanic, George Best, care a murit la doar 59 de ani din cauza dependenţei de alcool: „El a murit, eu nu. Eu încă sunt aici. Nu sunt ca George Best. El nu a vrut să se oprească. Eu vreau să mă opresc!”.