Paul Papp, MESAJ INCREDIBIL pe Facebook după evoluţia CATASTROFALĂ din Partizan-Steaua

Paul Papp a avut o seară neagră la Belgrad, greşind la toate cele patru goluri ale sârbilor. Fundaşul a postat pe Facebook un mesaj imediat după meciul Partizan - Steaua 4-2.

06 aug. 2015, 07:17

Paul Papp a postat o fotografie cu soţia şi fiica, dar şi un mesaj plin de greşeli gramaticale.

„Aceste doua fiinte cu siguranta ma vor ajuta sa merg mai departe ! A fost o seara neagră pentru mine intradevar asa cum au fost unele din copilaria mea dar cu ajutorul FAMILIEI si cu ajutorul Lui Dumnezeu voi trece inca o data peste aceasta noapte ! Si doar o noapte va fi ! Caci despre critici…le merit…dar in Romania e un obicei firesc sa dai intr-un om care e jos,care doar el stie ce e in sufletul lui!

E foarte usor sa arunci cu mult noroi ! Azi defapt, e foarte greu sa auzi cuvinte sincere si frumoase din gura unor persoane! Aceste persoane nu merita nimic pentru ca ei ofera doar ură si atât ! Pentru ca ei n-au avut o familie care sa ofere dragoste si afectiune neconditionata( de bani ) !

Asta am fost eu in aceasta seara si voi ramane la fel de puternic si ambitios cum am fost si pana acum ! Voi trece si v-oi reveni si mai puternic si voi demonstra ca nu aveti dreptate de fiecare daca cand voi mai calca iarba ! Va Iubesc enorm si imi e foarte dor de voi ! !!”, este mesajul (original) al lui Paul Papp.