Paul Stănescu, președintele PSD Olt, susține proiectul de reformare a PSD

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a afirmat că va susține în partid propunerile făcute de Victor Ponta și Liviu Dragnea, privind delimitarea funcției de președinte de consiliu județean de cea de președinte de organizație a partidului. De asemenea, acesta a militat pentru ca premierul să fie și președinte de partid.

13 dec. 2014, 08:33
Paul Stănescu, președintele PSD Olt, susține proiectul de reformare a PSD

„În calitate de Președinte al Organizației Olt a Partidului Social Democrat cât și de Președinte al Consiliului Județean Olt susțin ideea lansată de cei doi președinți ai Partidului Social Democrat, Victor Ponta și Liviu Dragnea, aceea ca președinții de consilii județene să nu mai ocupe și funcția de președinte al organizației de partid.

O delimitare a funcției administrative de cea politică, în contextul actual, este binevenită și voi susține și eu această idee în forurile partidului.

În aceeași ordine de idei, la nivel național, consider că funcția de Prim-ministru trebuie dublată de greutatea funcției de președinte al Partidului Social Democrat pentru a da stabilitate atât în interiorul partidului cât și procesului de guvernare”, a susținut Stănescu.