Paul Stănescu (PSD): Useriștii Drulă și Vizante au pus pe șine politica durerii în cot

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, îi critică pe ministrul Transporturilor şi pe şeful CFR Călători după ce mai multe trenuri au rămas blocate ore bune în câmp din cauza unor probleme tehnice, călătorii neprimind nicio scuză sau apă şi alimente.

30 iul. 2021, 12:07
Paul Stănescu (PSD): Useriștii Drulă și Vizante au pus pe șine politica durerii în cot

Paul Stănescu îi acuză pe ministrul Cătălin Drulă şi pe şeful CFR Călători Ovidiu Vizante că „au pus pe șine politica durerii în cot”.

„Directorul CFR, Ovidiu Vizante, este imaginea exactă a acestei guvernări PNL/USR. Niciodată ei nu sunt de vină. Dacă Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, Vicepremierul Barna și ceilalți useriști îl apără, până în pânzele albe, pe acest individ lipsit de orice empatie față de acei copii și călători, înseamnă că nu este absolut nicio diferență între ei. Cine se aseamănă se adună.

Politica durerii în cot față de nevoile românilor este deviza useristă exprimată perfect de acest Vizante. Nu i-a cerut nimeni să mute trenuri și locomotive stricate mai repede decât se poate. Ceea ce i se reproșează este indiferența, aroganța și tupeul cu care a tratat pasagerii din trenurile blocate. Un pahar de apă și un sandwich din bugetul CFR nu ar fi fost nicio pagubă. Dar cum să se gândească ei la un minim gest de compasiune, când durerea în cot este deviza asumată? Drulă îl ține în brațe pentru că e mai important Vizante pentru el, decât toți pasagerii din toate trenurile.

Sunt orbi la nevoile românilor. S-au cocoțat pe like-urile de pe Facebook și nu mai văd nici șobolanii din București, nici copiii care mor de sete în trenurile oprite pe câmp, nici valul patru al pandemiei, nici creșterea euro, nici eșecul PNRR, nici agricultura care este la pământ. Această guvernare care funcționează sub semnul șobolanului, într-o capitală a Uniunii Europene, este o rușine. Cine ar fi crezut că Nicușor Dan va fi primar la București ca să numere șobolanii de pe străzi și să ne zică că sunt același număr ca și în anii trecuți?”, a transmis Paul Stănescu.

Citeşte şi: Cătălin Drulă închide ochii la erorile grave ale șefului CFR: „Domnul director și-a prezentat scuze ieri și pentru mine subiectul este încheiat”

În opinia liderului PSD, şeful CFR trebuia demis imediat.

„Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă și nu-l mai deranja nimeni ca să-și facă treaba de director al CFR. Iar dacă USR-ului i-ar fi păsat cu adevărat de români, împreună cu Vizante pleca și Drulă. Dar nu le pasă. Pentru că pur și simplu îi doare-n cot”, a mai transmis Paul Stănescu.

Citeşte şi: Cătălin Drulă: „Vom semna un contract de achiziție pentru 20 de trenuri de ultimă generatie nou nouțe electrice”


loading...