Paula Chirilă a izbucnit în plâns în direct la tv. Ce a emoționat-o până la lacrimi pe prezentatoare: „Dispariția a fost una năprasnică”

Paula Chirilă este o fire foarte veselă și deschisă și mereu cu zâmbetul pe buze, însă iată că mai sunt momente în care este și ea vulnerabilă. Actrița a izbucnit în plâns atunci când a vizionat un moment de la emisiunea ,,Te cunosc de undeva''

10 nov. 2022, 21:14
Paula Chirilă a izbucnit în plâns în direct la tv. Ce a emoționat-o până la lacrimi pe prezentatoare: „Dispariția a fost una năprasnică”

Paula Chirilă este o fire foarte veselă și deschisă și mereu cu zâmbetul, însă iată că mai sunt momente în care este și ea vulnerabilă. Copleșită de emoții după ce a văzut o scenă de la ”Te cunosc de undeva”, aceasta a izbucnit în lacrimi.

Ce a pățit Paula Chirilă

În urmă cu o săptămână, Sore și Ema au fost invitate în platoul de la „Xtra Night Show”, acolo unde au interpretat o melodie a regretatei Laura Stoica. Copleșită de emoții, aceasta a început să plângă.

„Incredibil! Incredibil! Foarte bun momentul”, a spus prezentatoarea.

Dan Capatos nu s-a putut abține nici el și a făcut o completare menționând că a avut-o invitată pe regretata  Laura înainte de a-și pierde viața.

„Eu nu am văzut gala, dar eu am fost cel la care Laura a venit la ultima emisiune, înainte să moară, când a anunțat că e și gravidă. Dispariția ei a fost una năprasnică, extrem de dureroasă pentru toată lumea. Ea era în culmea ascensiunii, aștepta un copilaș, adică lumea nu a uitat. Aceste momente ar trebui să fie un omagiu și e bine că ați gândit-o așa, pentru că ați putut să transmiteți emoția. Mamă, fabuloasă interpretarea, bravo!”, a spus Dan Capatos.

Paula Chirilă a divorțat în 2017 de soțul ei

Anul 2017 nu a fost unul prea bun pentru Paula Chirilă și asta pentru că i-a spus adio fostului soț ,Marius Aciu, tatăl fetiței sale. Ulterior aceasta a mai avut o relație cu un bărbat mai tânăr. Relația dintre ei nu au mers, așa că Paula a rămas din nou singură. Cu toate că ulterior a fost prinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu un bărbat, aceasta a negat cu vehemență acest lucru.

„Ce partener? N-am niciun nou partener. Nu mă sărut cu niciun bărbat! Nu am nimic de declarat, eu nu pot să mă văd cu niciun om la o terasă ca să iasă discuții. N-am nicio relație’, a spus Paula Chirilă, pentru Spynews.ro.