Paula Chirilă, fosta prezentatoare a show-ului matrimonial: „I-a distrus viaţa şi A MURIT!”

Paula Chirilă, fosta prezentatoarea a emisiunii matrimoniale „Mireasă pentru fiul meu” a vorbit despre tatăl ei. Vedeta a recunoscut cele mai mari regrete pe care le-a avut și cum a depășit un moment cumplit al existenței sale.

10 sept. 2017, 17:46
Paula Chirilă, fosta prezentatoare a show-ului matrimonial: „I-a distrus viaţa şi A MURIT!”

Paula Chirilă, dezvăluiri dramatice din viața ei. „Atunci când apar nevoile, când vine democraţia, intervine şomajul, oamenii nu ştiu că ducă chestia asta. A fost un şoc pentru tata şi s-a refugiat în băutură. Asta i-a distrus viaţa la propriu. I-a distrus viaţa şi a murit. Eram deja mare.

Nu a vrut să îl ajut, nu m-a lăsat. E prima oară când vorbesc despre asta pentru că după depresia de care ţi-am zis, am făcut cumva pace cu trecutul meu. M-am iertat şi pe mine că nu am instistat să îl ajut.

Sunt dezvăluiri în exclusivitate, nu am vorbit niciodată despre asta. L-am sunat pe tata şi după ce l-am găsit în spital, l-au găsit într-un şanţ şi l-am căutat prin spitale. (…) Alegerile lui l-au dus într-un punct în care nu ştiu ce s-a întâmplat, s-a îmbolnăvit.

(…) Nu ai cum să îl ajuţi, nu ai cum să intervii în destinul lui, că după te urăşte. Bine, acum îmi dau seama că mai bine riscam să mă urască decât să îl pierd. Mi-am reproşat asta foarte mulţi ani, cred că mai bine de 10 ani”, a declarat Paula Chirila la o emisiune TV.