PAULA IACOB, schimbare uimitoare de look. Avocata parcă a întinerit cu 20 de ani VIDEO

Paula Iacob, schimbare uimitoare de look. Deşi se află de ceva timp internată într-un Centru unde se recuperează după operaţiile suferite, celebra avocată nu-şi neglijează aspectul fizic.

30 iun. 2015, 10:35

Relaxată şi întinerită, aşa arată Paula Iacob după lunga sa absenţă din viaţa publică, informează România TV.  Cu machiajul pus la punct şi cu o tunsoare nouă, celebra avocată pare cu 20 de ani mai tânără.

„Încercăm să ne apropiem de oameni, astfel încât să nu le displacă total prezenţa noastră”, a declarat Paula Iacob. De mică a învăţat că o femeie trebuie să fie mereu aranjată, mărturisește avocata.

Citeşte şi Paula Iacob, operată de URGENŢĂ

„Întotdeauna, de când eram tânără, am purtat un ruj roşu. Mama mea avea aşa. Nu se scula dimineaţa, adică cum se scula, doar apă pe faţă şi imediat ruj. Şi ea mi-a spus că este o dovadă de bun simţ la o femeie să se prezinte în societate astfel încât să nu displacă”, a mai spus Paula Iacob. 

În urmă cu ceva vreme, Paula Iacob spunea că dacă nu s-ar teme de ace, ar face şi unele intervenţii, mai exact, injecţii cu acid hialuronic.

„Ar trebui să-mi fac şi aşa ceva. La mine cred că în zona frunţii şi aici ar trebui să umblu. Pe aici, în zona gurii. Eu am nevoie, pentru că mi-am reparat…mi-am spart dinţii ăştia din faţă”, a explicat Paula Iacob.