PAULA SELING, prima reacţie pe FACEBOOK după finala EUROVISION ROMÂNIA

PAULA SELING a mulţumit pe FACEBOOK tuturor celor care au susţinut-o în finala Eurovision 2014: "Multumiiiiiiiiiiim!!!!!! Doamne ajuta-ne!"

01 mart. 2014, 22:14

Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa „Miracle”, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov, şi a fost difuzată în direct la TVR.

Piesa „Miracle”, interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), a fost compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Melodia „Miracle”, care va reprezenta România la Eurovision, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%). 

Juriul selecţiei naţionale a Eurovision a fost format din: Mădălin Voicu (preşedintele juriului), Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes şi Bobby Stoica.

Mădălin Voicu a anunţat pe scena de la Braşov direct melodia câştigătoare a selecţiei naţionale, respectiv „Miracle”, interpretată de Paula Seling şi Ovi.

În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mirela Vaida Boureanu (12 puncte), Paula Seling şi Ovi (10 puncte) şi Anca Florescu (8 puncte).

După anunţarea câştigătorului selecţiei naţionale a Eurovision, Ovi a spus: „Vă mulţumim din suflet. Suntem onoraţi. Ne-aţi pus o povară mare pe umeri”.

La rândul său, Paula Seling a spus că „se întâmplă miracole, momente ca acesta”. Ea a mulţumit celorlalţi concurenţi pentru show-ul pe care l-au făcut şi pentru fiecare clipă frumoasă pe care au oferit-o telespectatorilor. „Vă promitem că vom face tot ce putem ca să vă facem mândri că ne-aţi ales pe noi”, a mai spus Paula Seling.