Paula Ungureanu, huiduită într-o sală de sport din România

Paula Ungureanu, care evolueaza la HCM Baia Mare, a fost huiduită, joi, de o parte a publicului băimărean în debutul partidei cu HCM Roman din Liga Naţională. Fanii i-au reproşat portarului echipei naţionale, calificată la JO de la Rio, că va pleca la CSM Bucureşti.

24 mart. 2016, 17:16
Paula Ungureanu, huiduită într-o sală de sport din România

Paula Ungureanu a fost huiduita de o mare parte a publicului prezent la meciul HCM Baia Mare-HCM Roman in timpul prezentarii echipei sale, cand i-a fost pronuntat numele. Galeria i-a scandat numele, insa o mare parte a publicului a reactionat prin huiduieli, aratandu-si astfel nemultumirea fata de posibila plecare a handbalistei la campioana CSM Bucuresti.

Potrivit unor surse oficiale, Paula Ungureanu ar fi cerut, din cauza problemelor financiare, intreruperea contractului cu HCM Baia Mare, incepand din 1 iulie, cand ar urma sa semneze cu campioana CSM Bucuresti pentru doua sezoane.

Meciul dintre HCM Baia Mare si HCM Roman conteaza pentru etapa a 22-a a Ligii Nationale, care a fost intrerupta in aceasta luna datorita actiunilor echipei nationale din care a facut parte si Paula Ungureanu, Romania obtinand duminica trecuta calificarea la JO de la Rio.