Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme. Cum arată acum prezentatorul de la Românii au talent: „Nu am ținut o dietă anume”

Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme. Prezentatorul de la Românii au talent a surprins pe toată lumea cu noul său look. A reuşit să îşi schimbe stilul de viaţă şi a dat jos câteva kilograme bune.

18 mart. 2022, 11:20
Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme. Cum arată acum prezentatorul de la Românii au talent: „Nu am ținut o dietă anume”
Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme

Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme. Recent, a fost invitatul Adelei Popescu în emisiunea Vorbește lumea şi a povestit cum a reușit să „topească” kilogramele în plus. Iniţial, a vrut să slăbească pentru rolul Ramon din filmul „Ramon”, care începe pe 9 aprilie.

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. A lăsat actoria pentru cel mai mare vis al ei

Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme

Prezentatorul de la Românii au talent a mărturisit că nu a ținut o dietă anume și că a făcut mult sport și fasting. “Am slăbit 12 kilograme. Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul „Ramon”, care începe în 9 aprilie, în regia lui Jesus del Cerro.  E un om bun la suflet (n.red personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică!

Nu am ținut o dietă anume. La un moment dat am văzut că sunt 3.000 de diete pe piață. (…) Eu îmi cunosc destul de bine corpul. În sensul că până la 18 ani eu am fost sportiv. Adică am practicat sporturi și îmi cunosc corpul. Dacă știu că am grijă de el și îi dau ce îi trebuie… știi cum e, mușchiul nu uită, își revine. Am făcut rugby, hochei și patinaj viteză… am făcut și fotbal, am jucat chiar în Divizia C”, a povestit Pavel Bartoș, la Vorbeşte lumea.

Dorința halucinantă a lui Pavel Bartoș

Zilele trecute, simpaticul prezentator de la PRO TV a fost prezent la avanpremiera filmului “Odată pentru totdeauna”, în care prietenul său Smiley joacă rolul principal. Modul în care Smiley a dat viață personajului principal din filmul “Odată pentru totdeauna” se pare că l-a inspirat pe Pavel Bartoș să se destăinuie cu privire la temerile sale.

De obicei nu am dintr-astea, pentru că eu am o zicală: «Dacă nu ți le propui, nu le ai!» Cum să zic eu, doar atât am o chestie, îmi doresc să mor înaintea celor dragi mie!”, a mărturisit prezentatorul TV, potrivit Cancan.ro.