Pavel Bartoș, protagonistul unui moment incredibil pe scena de la Românii au talent. Jurații au tras o sperietură zdravănă

Pavel Bartoș a fost protagonistul unui moment incredibil pe scena de la Românii au talent, care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați.

07 apr. 2023, 21:58
Pavel Bartoș, protagonistul unui moment incredibil pe scena de la Românii au talent. Jurații au tras o sperietură zdravănă
Pavel Bartoș, imagini spectaculoase la Românii au talent

Pavel Bartoș i-a surprins pe cei patru jurați de la Românii au talent. Prezentatorul și-a îndeplinit un mare vis și toți au stat cu sufletul la gură atunci când l-au văzut.

Vineri, 7 aprilie, emisiunea Românii au talent vine cu o ediție plină de surprize. Andra va ajunge să pronunțe cuvântul „scorpie” din cauza colegului ei Dragoș Bucur, iar unii concurenți vor surprinde publicul larg cu talentul lor. Pe unii dintre ei îi știm de pe TikTok.

Un număr al unei concurente îl va atrage foarte tare pe Pavel Bartoș. Este vorba despre Veronica Mereuță, o tânără în vârstă de 34 de ani din Chișinău.

Citește și: Amira Oloșutean a primit al zecelea Golden Buzz de la Românii au talent. Cine este micuţa de 6 ani

Ea a debutat la vârsta de 4 ani în domeniul acrobațiilor, devenind mai apoi cea mai tânără artistă de circ din Chișinău. A muncit foarte mult pentru visul ei, iar acum culege roadele muncii sale.

Veronica a venit la Românii au talent cu un număr de acrobație și a folosit și un cerc ridicat la înălțime. Jurații au fost impresionați de numărul ei, iar Andra a spus că momentul a fost unul perfect.

Mihai Bobonete a intervenit, spunând că are o oarecare experiență la trapez, dar că la cerc nu a încercat niciodată, însă, cel mai probabil Smiley și Pavel Bartoș s-ar descurca la înălțime.

Citește și: Andra a umilit un concurent la ”Românii au talent”. Băiatul avea probleme cu vederea

„Eu am încercat pe trapez. Pe ăsta nu am încercat. Nu le recomand celor care nu au antrenament. Ideea e atunci când te ridică… presiunea… Poate Smiley sau poate Pavel pot sta pe cerc. Eu am experiență de anul trecut”, a spus Mihai Bobonete.

Pavel Bartoș și-a făcut curaj și s-a urcat pe cerc. Ridicat la înălțime, prezentatorul a făcut câteva mișcări, iar cei patru jurați au stat cu sufletul la gură, de teamă că ceva s-ar putea întâmpla.

„Râdeți voi râdeți, dar atât pot să vă spun. De mult mă chinuia talentul să mă transform în dronă și mereu m-am abținut. Am simțit exact ce simt Superman și Spider-man la pătrat. Dar vă spun cu mâna pe inimă: Scena de la Românii au talent văzută de sus pur și simplu îți taie respirația. (…) Am fost atât de aproape de Dumnezeu”, a spus prezentatorul de la Românii au talent.