Pavel Bartoş se destăinuie: „Dacă mâine pierd tot pot să o iau de la zero. Sunt un om care se poate mulțumi cu puțin”

Pavel Bartoş se destăinuie la TVR 2, la emisiunea „Reţeaua de Idoli”, prezentată de Irina Păcurariu. Actorul a vorbit cu multă sinceritate despre momentele care i-au adus succesul, despre familie, dar și despre cum poți să rămâi cu capul pe urmeri atunci când ai prea mult succes.

01 mai 2023, 19:45
Pavel Bartoş se destăinuie: „Dacă mâine pierd tot pot să o iau de la zero. Sunt un om care se poate mulțumi cu puțin”
Pavel Bartoş se destăinuie

Pavel Bartoş se destăinuie. „Contează oamenii cu care te înconjori. Când ești tânăr, ți se pare că poți face orice, că ești buricul pământului. Aici intervin greșelile majore. Depinzi de oamenii din jurul tău. Ei te ridică, îți mai dau o palmă… Sau tu realizezi acest lucru… Sau cei de acasă, familia…

Am avut un mare noroc, pentru că toate care mi-au venit, marile show-uri, Teatrul Odeon, popularitatea le-am primit când aveam o familie, responsabilități, aveam deja copii. Toate astea m-au ținit cu picioarele pe pământ, aveam deja un sprijin”, spune Pavel Bartoș.

Citeşte şi: Care a fost primul job a lui Pavel Bartoș. Nu a avut o viață ușoară: „La 16 ani am rămas fără tată. Din copil, am devenit un adult foarte responsabil”

Pavel Bartoş se destăinuie

Actorul susţine că este un familist convins şi subliniază importanța de a avea armonie acasă. Căsătorit de aproape două decenii și tată de trei fete, Pavel Bartoș este convins că familia este motorul în tot ceea ce face, dar și că succesul și situația materială bună nu i-au dat dependență.

Dacă mâine pierd tot pot să o iau de la zero. Sunt un om care se poate mulțumi cu puțin, nu sunt o persoană care trăiește în lux. Normal că tâjesc după o decență a traiului, dar cât timp sunt sănătos pot să o iau oricând de la capăt. Am motivația clară: copiii și familia, pentru ei pot să mut munții. Sunt omul care se bucură zi de zi de ceea ce are.

Îmi amintesc și acum de primele reacții ale Evei, fata mea cea mare. Când mă vedea la televizor se ducea și pupa ecranul. Iar despre Rita, mijlocia, îmi amintesc când stăteam într-o seară împreună la televizor și mi-a spus: ‘Tati, dar tu unde ești, aici sau în televizor?’.

Cea mică a crescut cu mine la televizor sau în teatru și ei i-a fost cel mai ușor. Dar Eva a simțit toată tranziția, de la un tată cu care mergea în parc și pe care nimeni nu-l băga în seamă, la domnul Bartoș care este solicitat să facă poze. Nu înțelegea de ce oamenii vin și vorbesc cu mine”, a mai declarat celebrul actor.