Paznicul unei ferme din Constanţa, înjunghiat mortal şi abandonat într-un pârâu

Poliţiştii şi procurorii constănţeni au deschis o anchetă după ce paznicul unei ferme din Palazu Mic a fost înjunghiat mortal, duminică, de doi bărbaţi, care şi-au recunoscut fapta. Cadavrul a fost găsit abia miercuri, în albia unui pârâu.

09 dec. 2015, 11:56
Paznicul unei ferme din Constanţa, înjunghiat mortal şi abandonat într-un pârâu

Potrivit anchetatorilor, un bărbat care lucra de numai câteva zile la o fermă din zona localităţii Palazu Mic, deţinută de un cetăţean italian, a fost dat dispărut de către patron duminică noaptea, notează Mediafax.

O echipă de criminalişti, coordonată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-a deplasat la fermă, găsind un cuţit şi haine murdare de sânge, astfel că prima ipoteză a fost cea a unei crime.

În scurt timp, anchetatorii au format un cerc de suspecţi, iar doi bărbaţi, de 30 şi 35 de ani, au fost reţinuţi după ce au recunoscut că l-au înjunghiat mortal pe paznic, în urma unei dispute, şi apoi i-au ascuns trupul într-un pârâu din apropierea fermei.

Anchetatorii au căutat trupul victimei timp de aproape trei zile, găsindu-l abia miercuri, la aproximativ 200 de metri de fermă, în pârâul respectiv, prins în nămol şi crengi.

Anchetatorii au precizat că unul dintre suspecţi a fost arestat preventiv, marţi, iar al doilea va fi prezentat şi el în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.