PDL a aflat de la TV că Stănişoară a plecat. „Trebuia să fie bărbat şi să ne fi spus şi nouă” VIDEO

Democrat-liberalii au fost luaţi prin surprindere de trecerea lui Mihai Stănişoară la PNL. Deputatul PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că nu a ştiut de demisia din PDL a lui Stănişoară şi i-a bătut obrazul că nu a informat partidul ce intenţii are.

06 mart. 2013, 11:31
PDL a aflat de la TV că Stănişoară a plecat. „Trebuia să fie bărbat şi să ne fi spus şi nouă” VIDEO

Ce a făcut????? Nu am ştiut, pe cuvântul meu, nu am ştiut. N-am nici o replică că a plecat la PNL, nu ştiu….„, a răspuns Mircea Toader când a fost întrebat de jurnalişti despre demisia lui Mihai Stănişoară din PDL.

Întrebat dacă Stănişoară a avut nemulţumiri, Toader a arătat că nu ştie nimic. „Nemulţumiri… nu ştiu. A fost lider de grup, ce şi-a dorit aia a avut. Nu pot să îmi dau seama ce  l-a îndemnat să facă acest gest. Singura justificare poate fi amiciţia cu Frunzăverde, altceva nu-mi dau seama„, a explicat deputatul.

CITEŞTE ŞI Cezar Preda, ŞOCAT de plecarea lui Stănişoara: „Este pur şi simplu fără comentarii!”

Dacă v-aţi uitat la figura mea care am fost total surprins, vă daţi seama că nu ştiu. Aceeaşi remarcă i-o spun şi lui, cum i-am spus-o şi lui Frunzăverde. Când ai o problemă de natura asta, vii în Biroul Permanent şi spui bărbăteşte de ce nu îţi place şi… Drum Bun!”, a completat Toader.

CITEŞTE ŞI Sulfina Barbu: Stănişoară este un alt oportunist, ca şi cei care au plecat până acum

Totodată, întrebat de jurnalişti ce i-ar transmite lui Mihai Stănişoară, Mircea Toader a spus: „Ce i-am spus şi lui Frunzăverde. Să fie bărbat şi să ne fi spus şi nouă dinainte ce gânduri are”.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, şi-a dat demisia din PDL şi a trecut la PNL. Stănişoară a făcut anunţul înscrierii în PNL în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută alături de liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Mihai Stănişoară a anunţat că a luat decizia de a se înscrie în PNL „după o chibzuinţă intensă”, PNL fiind „singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România”.

Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor. Am luat decizia de a veni alături de PNL într-un moment în care PNL are multe responsabilităţi şi mult de muncă. Mie nu mi-a fost niciodată frică de muncă. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener onest, sincer, corect, loial şi performant„, a spus Stănişoară.

CITEŞTE ŞI Antonescu îi PROMITE lui Stănişoară o funcţie de conducere în PNL