Petrecere cu striperi de Ziua Femeii, la caminul cultural VIDEO

Petrecere su striperi de Ziua femeii, la căminul cultural. S-a întâmplat într-o localitate din Prahova, unde femeile au fost răsfăţate cu un spectacol plătit de PDL, spune chiar primarul care a fost sufletul petrecerii.

07 mart. 2014, 07:32
Petrecere cu striperi de Ziua Femeii, la caminul cultural VIDEO

Peste 200 de femei din Băicoi au fost invitate la petrecerea cu striperi, băuturi şi meniuri alese, informează România TV.Ciprian Stătescu, primarul PDL din Băicoi are o variantă inedită pentru cine a plătit petrecerea.

Citeşte şi ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII 2014. Istoria celebrării sexului slab

„Petrecerea nu este făcută de primarie. Domnul Blaga a trimis pe cineva şi probabil va veni şi el cu candidatul la europarlamentare din regiunea Prahova. Când eram în perioada de campanie suportam eu cheltuielile,  când era la parlamentare suporta candidaţii, când e acum la europarlamntare suportă partidul. Asta e”, a spus Ciprian Stănescu.

Citeşte şi Citate şi mesaje de 8 martie pentru mama

Că a plătit primăria sau PDL-ul, pe femei nu le-a interesat prea mult. Ele au fost interesate doar de spectacol, astfel că şi-au ales cele mai elegante ţinute şi au venit la petrecerea dedicată în cinstea lor.

Citeşte şi SHOW EROTIC în faţa copiilor, la ziua lui Tânţăreanu

„Este un gest foarte frumos al primarului şi de fiecare dată am fost invitată. Ne stimează, suntem femei şi trebuie”, a spus o doamnă particiăpantă la petrecere.