PDL sare la gâtul lui Oprescu. Alina Roman, Ion Dedu şi Radu Popa: camarila toxică

PDL vrea să propună Consiliului General al Municipiului București înființarea a numai puțin de trei comisii de anchetă, care să analizeze cum sunt folosiți banii de la trei instituții din subordinea primarului Sorin Oprescu. Viceprimarul Mircea Raicu susține că Oprescu își caută surse de finanțare a campaniei electorale pe banii bucureștenilor

11 dec. 2011, 10:57
PDL sare la gâtul lui Oprescu. Alina Roman, Ion Dedu şi Radu Popa: camarila toxică

Raicu a anunțat că reprezentanții PDL în Consiliul General vor cere înființarea a trei comisii de anchetă câte una pentru administrația străzilor, administrația transporturi și administrația lacuri, parcuri și agrement.

„Cei trei directori, Alina Roman, Radu Popa și Ioan Dedu, sunt locotenenții lui Sorin Oprescu, camarila sa toxică. Ei au acumulat averi mari. Sunt oameni pe care Sorin Oprescu i-a cauționat și îi sprijină.

Raicu l-a acuzat pe Oprescu că se folosește de cele trei instituții pentru a obține finanțare pentru campania electorală din 2012 atât a sa proprie, cât și a USL.

Aprobarea înființării acestor comisii de către CGMB este destul de probabilă, în condițiile în care PDL și aliații săi au majoritatea în Consiliul General.