Pe admiral.ro ai parte de o varietate mai mare de jocuri! Zilnic Free Spins si Bonusuri!
26 sept. 2022, 17:11
Pe admiral.ro ai parte de o varietate mai mare de jocuri! Zilnic Free Spins si Bonusuri!

Explorează chiar acum uriașa lume a sloturilor online pe admiral.ro! Joaca jocurile NOVOMATIC, EGT, Apex, Netent și de recentele adaugate, jocurile Pragmatic disponibile ACUM pe Admiral.

Jocurile Pragmatic au o gamă variată de tematici interactive, din punct de vedere al câștigurilor. Acestea se remarcă prin funcții speciale precum liniile de plată megaways, posibilitate de achizitionare a specialei sau a jocurilor gratuite, jocuri bonus, simboluri speciale și multe alte features.

Descoperă top-ul preferințelor jucătorilor de pe platforma admiral.ro în materie de jocuri Pragmatic:

Zeus a deschis porțile la Gates of Olympus și a lansat o provocare: intri pe tărâmul zeilor și lupți pentru premii! Ai parte de combinații câștigătoare și poți fi răsplătit cu jocuri gratuite sau funcții bonus, care ți-ar propulsa câștigurile mai sus decât însuși Muntele Olimp! Ești pregătit să-i înfrunți pe zei?

Dacă iubești dulciurile, atunci cu siguranță că vei îndrăgi Sweet Bonanza! La cel mai cunoscut joc de la Pragmatic poți câștiga jocuri gratuite, în cadrul cărora un simbol special ar putea adăuga un multiplicator aleatoriu la câștigurile tale. Tot ceea ce trebuie să faci, este să începi să rotești și să crezi în norocul tău!

Îți plac câinii, atunci nu rata The Dog House Megaways! Învârti rolele pline de animăluțe drăguțe și gustările lor favorite, și poți câștiga multiplicatori aleatorii care îți cresc câștigurile.

Visele pot deveni realitate pe tărâmurile magice de la Starlight Princess. Ai parte de role pline de pietre strălucitoare și câștiguri masive! Prințesa a aruncat o vrajă asupra acestui slot fascinant, care va face ca toate simbolurile câștigătoare să dispară, iar noile simboluri ar putea forma un lanț de noi combinații câștigătoare. Inima ta va sta ca pe jar, dacă vei detecta multiplicatori aleatori, iar Jocurile Gratuite iti sporesc câștigurile.

Intră să descoperi și cele mai noi jocuri NOVOMATIC lansate în exclusivitate pe admiral.ro în această lună:

Doar pe admiral.ro poti juca noul Smashing Sevens: Win Ways! Pregătește-te să plonjezi în rolele suculente de la Smashing Sevens: Win Ways! Există 6 role pline cu fructe și poate fi rotită o Rolă Extra, iar tu ai 117.649 cai de castig si super șanse de a crea combinații fantastice pentru a detona funcția de Reîncărcare a Rolei.

Trăiești și respiri acest aer plin de suspans la slot-uri? Atunci ai neapărat nevoie de un sos fierbinte la fiecare masă si slot-ul nostru online Chilli El Toro e biletul tău spre picanteria dorită. Gonește pe străzile frumosului oraș spaniol și intră în atmosfera palpitantă, pentru că aceste role oferă șanse incredibile de câștig și funcții bonus fantastice. Combinațiile de câștig, care includ simboluri afișate deasupra rolelor sunt înmulțite automat cu multiplicatorul de câștig asociat cu ele. Multiplicatorul maxim posibil de câștig este x25.

Indiferent de preferințele de joc la noi găsești o combinație câștigătoare, fie ca vorbim de cursele zilnice in care poti castiga bonusuri si vouchere, de jocuri noi si exclusive sau de campaniile care iti pot dubla castigurile. Te așteptăm pe Admiral.ro!