Pe admiral.ro te surprindem cu promotii zilnice!

ADMIRAL face cinste în fiecare weekend cu milioane de Free Spins. Tot ce trebuie să faci este să depui un total de minim 100 de lei de luni până vineri și în weekend joci GRATIS!

30 aug. 2022, 15:16
Pe admiral.ro te surprindem cu promotii zilnice!

Preferi casino live, sloturi sau pariuri? Știi deja jocul preferat? Parcă ți-ai dori să testezi ceva nou? Suntem aici pentru tine și ne gândim la toate nevoile tale! În fiecare săptămână avem câte 2 lansări de jocuri noi NOVOMATIC și nu numai, în plus avem concursuri si campanii speciale pentru tine. În cele ce urmeaza, vei regasi o parte din surprizele pregătite pentru tine pe admiral.ro:

CURSE ZILNICE!

Participă ZILNIC la cel mai tare CONCURS! Joacă sloturile favorite, punctează în clasament, și asigură-te că pui mâna pe PREMII – vouchere in valoare 300 LEI sau pana la 150 ROTIRI GRATUITE.

Ce trebuie să faci? Este foarte simplu: joci și primești puncte pentru fiecare rotire. Cel mai important este faptul că nu contează miza pe care joci, ci multiplicatorul de câștig, așa că fiecare jucător participă cu șanse egale, indiferent de buget! Foarte tare, nu?

In sectiunea RACES de pe site poti verifica în orice moment dacă există o cursă disponibilă, lista de premii sau pe ce loc te afli într-o cursă aflată în desfășurare.

CASH IS MORE sau in sălile ADMIRAL  banii tăi valorează mai mult!

Te așteptăm zilnic în oricare dintre sălile de jocuri ADMIRAL sau agențiile Tip & Cash, unde pentru o depunere cash de minim 100 lei, vei primi 25 de rotiri gratuite sau 75 de rotiri gratuite in cazul unei depuneri cash de minim 200 lei.

Vrei să te relaxezi în weekend?

ADMIRAL face cinste în fiecare weekend cu milioane de Free Spins. Tot ce trebuie să faci este să depui un total de minim 100 de lei de luni până vineri și în weekend joci GRATIS!

Sâmbătă primești un BONUS MISTERIOS!

Dacă depui minim 100 de lei primești un BONUS MISTERIOS! Premiul surpriză poate fi un BONUS de 30 LEI sau 30 de rotiri gratuite, perfecte pentru a fi jucate la unul dintre sloturile din promotie.

Duminica te așteptăm la Festivalul Sloturilor!

Tot ce trebuie sa faci este sa joci minim 50 de lei la unul dintre sloturile Book of Ra™ deluxe, Sizzling Hot™ deluxe sau Lucky Lady’s Charm™ deluxe și câștigi 10 SUPER FREE SPINS, chiar la slotul ales de tine!

Pe lange cele enumerate te invitam sa descoperi multe alte surprize in fiecare zi. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti faci cont, sa depui si distractia poate incepe.

Intra pe admiral.ro!