Pe Alessandra Stoicescu o vezi în fiecare zi la TV, dar pe soţul ei nu l-ai văzut niciodată. Cine este şi cum arată Sergiu FOTO

Alessandra Stoicescu, 41 ani, pe care o vedem aproape în fiecare zi la Antena 3, este căsătorită din anul 2013 cu Sergiu Constantinescu, colegul său de trust, în vârstă de 47 de ani. Aceasta a vorbit despre relația trainică pe care o au și a dezvăluit câteva secrete din povestea de iubire.

02 feb. 2018, 11:49

Nu de multe ori avem ocazia să o ascultăm pe Alessandra Stoicescu povestind relaxat și cu zâmbetul pe buze amănunte atât de personale din viața sa, scrie libertatea.ro. Știrista povestește că alături de soțul său a prin gustul vacanțelor, iar acum fiecare concediu îl transformă într-o adevărată lună de miere: „Noi avem o relație foarte unită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanțele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri”.

Citeşte şi Alessandra Stoicescu a trăit COŞMARUL VIEŢII. Cum a fost UMILITĂ vedeta TV

Când nu pleacă nicăieri, cei doi petrec timp de calitate împreună, iar Sergiu este cel care gătește și își cucerește soția de fiecare dată cu cele mai aromate și apetisante preperate: „N-am loc de Sergiu în bucătărie. Este un bucătar desăvârșit. Stau pe lângă el să-l ajut. Sous-chef să spunem sau mai bine zis ajutor de sous-chef. Îi mai dau un ingrendient, dar el este o plăcere, un spectacol. Nu pot să-i iau această plăcere, adică nici nu are rost. Fiecare facem lucruri foarte bine, dar la bucătărie nu poate fi egalat pentru că este foarte creativ. Eu nu am avut niciodată o aplecare în zona asta, el de când ne-am cunoscut …ce mese face, ce invenții pentru mesele de Crăciun, de Revelion, de Paști, că noi le facem acasă cu familia. La dulciuri nu se bagă, dar face niște combinații uimitoare. Ce să caut eu acolo?”.