Pe ce cheltuie Kamara banii câștigați la Survivor România. „Mie îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră, nu mă interesează”

Kamara a participat la Survivor România pentru fiul său, Leon, însă a ieșit din competiție înainte de marea finală, care se va difuza cât de curând. În orice caz, pentru a participa la concurs artistul a primit o sumă de bani, iar acum a dezvăluit ce va face cu ea.

17 mai 2023, 11:20
Pe ce cheltuie Kamara banii câștigați la Survivor România. „Mie îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră, nu mă interesează”

Kamara a dezvăluit și ce i-a spus fiul său, Leon, după ce a părăsit Survivor România. Copilul își dorea ca tatăl lui să rămână cât mai mult timp în emisiune, chiar dacă îi era foarte dor de el. Soția artistului a fost cea care a stat cu micuțul în toată această perioadă și a avut grijă de el.

Citește și VIDEO: Circ în direct! Luptătorul Cristi Mitrea, umilit de către Kamara: „Ai fost victima bullyingului când erai mic! Ești o tentativă de luptător! Ai două înfrângeri și doar șase victorii, la 42 de ani!”

„Nu a fost deloc ușor, însă plecarea mea a avut un rost. M-am setat pentru 5 luni, de fapt. Cumva, acest lucru m-a ajutat să rămân acolo, să fac față dorului, punând în față lupta. Aceasta este strategia cea mai bună, altfel nu reușești să stai nici măcar o săptămână departe de oamenii care îți sunt dragi și lângă care îți trăiești frumos viața.

Evident, îmi doream să îl văd pe Leon, dar, în momentul în care am ajuns, a fost nevoie de încă 300 de kilometri ca să îl văd. M-am dus să îl văd la bunici. A fost un moment foarte frumos. În momentul în care am ieșit, mi-a lăsat un filmuleț, căci el s-a băgat la somn: „Bravo, tati, pentru lupta de la Survivor! Sunt mândru de tine! Puteai să mai stai!”. Și el era setat ca mine. Noi suntem suflete-pereche. Și pentru el poate că a trecut mai ușor timpul.

Îi mulțumesc mult mămicii lui, căci în tot timpul acesta a stat cu el. Bineînțeles, au ajutat-o și bunicii, nu este ușor să stai cu Leon de unul singur. Este foarte greu. Și când stai o săptămână cu o săptămână pici. Acesta este adevărul”, a spus Kamara pentru Ego.

Citește și Kamara și Ionuț Iftimoaie nu au îngropat securea războiului nici după eliminarea de la Survivor. Ce le-a cerut artistul celor de la Pro TV

Kamara a dezvăluit și ce se întâmplă cu banii câștigați la Survivor.

„Chiar dacă nu am reușit să iau premiul cel mare, evident că toți avem de câștigat. Toți avem contracte care rămân confidențiale. În îngrijirea lui Leon merg cam toți banii mei, că este vorba de Survivor sau nu. Și eu și mămica lui contribuim. Nu este vorba doar de tratament, ci și de viața de zi cu zi. Mie îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră, nu mă interesează, dar, când este vorba de Leon, trebuie să îi ofer anumite condiții. Camera lui trebuie să aibă anumite caracteristici speciale pentru un copil care trebuie să progreseze. Trebuie să îl lași să se țină de tot felul de lucruri ca să își dezvolte aptitudinile. Pentru el, înainte de toate, dau tot ce am mai bun”, a mai spus Kamara.