Pe ecrane: “Proiect X”, interzis minorilor

De la Todd Phillips, producătorul filmelor din seria ,,Marea Mahmureală”, vine pe marile ecrane din 20 aprilie, o nouă petrecere: ,,Proiectul X”. Filmul  redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preț să-și câștige popularitatea.

20 apr. 2012, 10:48
Pe ecrane: “Proiect X”, interzis minorilor

Ideea de la care au plecat a fost initial una nevinovată: să dăm o petrecere pe care toata lumea o va ține minte! Vestea că se pregătește un eveniment s-a împrăștiat repede și în timp ce haosul ia amploare, numărul de participanți crește văzând cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime. 

Un film interzis minorilor, ,,Proiectul X” este un adevărat avertisment pentru liceeni, părinții și agenții de poliție din intreaga lume.

Nima Nourizadeh debutează ca regizor de lungmetraj în fruntea unei distribuții formate din debutanți, care au obținut roluri în urma unei preselecții naționale.

Todd Phillips (filmele din seria ,,Marea Mahmureală”) este cel care a produs acest lungmetraj, iar scenariul este semnat de Matt Drake.

,,Proiectul X” îi aduce în rolurile principale pe Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Dax Flame, Kirby Bliss Blanton, Brady Hender, Nick Nervies, Alexis Knapp și Miles Teller (“Footloose”).